Koop vanaf nu de Kampenhoutbon

Gepubliceerd op dinsdag 1 december 2020 9.30 u.
Vanaf nu kan je bij het lokaal bestuur de Kampenhoutbon kopen, een cadeaubon die je kan spenderen bij alle Kampenhoutse handelaars die zich registreerden op het platform van de bon. Met de Kampenhoutbon willen we onze lokale handel extra ondersteunen.

De Kampenhoutbon bestaat in verschillende waardes: 5, 10, 20 en 50 euro of een vrij te kiezen hoger bedrag. De bon is één jaar geldig. Je kan de Kampenhoutbon aankopen via www.shoppeninkampenhout.be of in het gemeentehuis op afspraak bij de dienst lokale economie.

Het is een leuk geschenk om te geven en te krijgen en komt net op tijd voor de feestdagen. Je kan de Kampenhoutbon alleen spenderen bij geregistreerde handelaars, maar je bent niet verplicht om het volledige bedrag op te gebruiken bij één en dezelfde handelaar. Spreiden mag. Je herkent de deelnemende handelaars in het straatbeeld aan de ronde blauw-gele stickers van de Kampenhoutbon of je vindt ze snel terug via www.shoppeninkampenhout.be.

Het lokaal bestuur zal de Kampenhoutbon ook gebruiken als geschenk voor bijvoorbeeld de uitbetaling van premies en tegemoetkomingen zoals de geboortepremie, premie voor jubilarissen, enzovoort.

Ademruimte voor lokale economie

Met de Kampenhoutbon wil het lokaal bestuur de koopkracht in Kampenhout houden. Onze lokale handelaars werden zwaar getroffen door de coronacrisis. Door een cadeaubon te lanceren die alleen bij hen gespendeerd kan worden, hopen we hen wat extra ademruimte te geven. Kampenhoutse handelaars die zich nog niet registreerden op het platform van de Kampenhoutbon kunnen dit nog altijd doen via www.shoppeninkampenhout.be.

De Kampenhoutbon kadert in een bredere proactieve campagne van het lokaal bestuur om het ‘winkelhieren’ of lokaal kopen in de kijker te zetten. Bij het begin van de coronacrisis werd daarom het platform www.shoppeninkampenhout.be gelanceerd. Kampenhoutse ondernemers, winkeliers, restauranthouders, lokale boeren, … kunnen hier hun acties om de coronacrisis te overbruggen (online shoppen, take-away, …) kenbaar maken. Registreren kan nog altijd.

We lieten ook spandoeken in het straatbeeld ophangen om de Kampenhoutbon en het winkelhieren in de kijker te zetten. Je hebt ze vast al opgemerkt. We hopen via deze uitgebreide campagne onze lokale ondernemers zoveel mogelijk steun te bieden in deze lastige en uitdagende tijden.