Kaart nieuw wandelnetwerk Demer en Dijle vanaf nu te koop

Gepubliceerd op maandag 10 december 2018 13.05 u.
Vanaf nu kan de kaart van het nieuwe wandelnetwerk Demer en Dijle aangekocht worden bij de dienst toerisme van de gemeente Kampenhout. Voor wie nog wat meer informatie over de streek wenst is er ook een infogids beschikbaar. Het wandelnetwerk Demer en Dijle telt 340 km bewegwijzerde wandelpaden.

Het netwerk strekt zich uit over 10 gemeenten: Boortmeerbeek, Steenokkerzeel, Haacht, Herent, Kampenhout, Keerbergen, Kortenberg, Begijnendijk, Rotselaar en Aarschot. Bovendien wordt er een verbinding gemaakt naar het wandelnetwerk Brabantse Kouters, Hagelandse Heuvels en de Merode.

Dankzij de knooppunten kan je zelf je eigen wandeling uitstippelen. In de infogids staan alvast enkele voorbeeldwandelingen, maar ook vele leuke bezienswaardigheden die je in de streek zeker moet gezien hebben.

Het wandelnetwerk situeert zich vooral in de streek van het witte goud. We bieden daarom in de infogids verschillende thuisadressen aan waar je tijdens je wandeling terecht kan voor het kopen van asperges of witloof, maar ook voor andere producten zoals aardappelen, groenten, fruit, zuivel, …

Kom deze kaart kopen bij de dienst toerisme in Villa Lucie (Kerkstraat 34) of in de bibliotheek (Tritsstraat 5).

Kostprijs:
Kaart: 6 euro
Kaart + infogids: 9 euro

Ter info: bij onze dienst toerisme kan je ook terecht voor een heleboel andere wandelkaarten. Klik hier voor een overzicht.