Infosessies 'Denk vroeger aan later'

Gepubliceerd op vrijdag 4 januari 2019 9.17 u.

Integraal VZW (Dienst Pensioenvoorbereiding voor Zelfstandigen) organiseert vanaf midden maart de infosessies 'Denk vroeger aan later' over eindeloopbaanplanning & pensioenvoorbereiding voor vooruitziende zelfstandigen. In onze regio gaan deze sessies door in Asse in Restaurant/taverne 'In den Bloeyenden Wijngaerdt (Markt 14, 1730 Asse) en dit op volgende dinsdagavonden 7/5, 14/5 en 21/5, telkens om 20 uur.    

Als zelfstandig ondernemer is uw toekomst goed voorbereiden moeilijk in de drukte van elke dag. Maar zelfstandige ondernemers wachten best niet te lang om hun eindeloopbaan grondig voor te bereiden. Er valt immers heel wat ruim op voorhand te regelen en dit op fiscaal, juridisch, bedrijfseconomisch, familiaal en financieel vlak. Zowel zakelijk als privé.

Tijdens de driedelige reeks behandelen praktijkspecialisten achtereenvolgens volgende actuele sleutelthema’s:

  1. Pensioenregeling voor zelfstandigen en toegelaten activiteit (mogelijkheden verder werken en pensioen genieten). Ziekteverzekering & uitkeringen.
  2. Fiscale gevolgen bij het overlaten, verkopen of beëindigen van de zaak. Waardebepaling zaak.
  3. Vlaamse Erfbelasting. Successieplanning en persoonlijke financiële toekomstplanning.

Met deze reeks komt u in één keer alles te weten wat belangrijk is voor uw toekomst!

Alle informatie over de exacte data, locaties, prijs en inschrijven kunt u raadplegen via de website: www.denkvroegeraanlater.com of via de flyer die u hieronder kan downloaden.