Gemeentelijke premie voor warmtepomp, zonneboiler en hoogrendementsbeglazing

Lokaal bestuur Kampenhout geeft een extra premie boven op de Mijn VerbouwPremie voor de plaatsing van hoogrendementsbeglazing, een warmtepomp en een zonneboiler.

Om een gemeentelijke premie te ontvangen dien je de Mijn VerbouwPremie aan te vragen. Nadat je de Vlaamse premie ontving, stuurt Vlaanderen jouw gegevens naar het gemeentelijke team Milieu. Als je een premie aanvraagt voor de woning waarvan jij:

  • eigenaar-bewoner bent, dan zorgt team Milieu voor de administratieve verwerking. Als je aan de gemeentelijke voorwaarden voldoet, ontvang je de premie.
  • eigenaar-verhuurder bent, dan ontvang je een e-mail van de woonconsulent om eerst een afspraak te maken voor een woningcontrole. Als je aan de gemeentelijke voorwaarden voldoet, ontvang je de premie.

Let op: Het lokaal bestuur ontvangt de lijsten van Vlaanderen maar één keer per kwartaal, waardoor je mogelijk pas een gemeentelijke premie ontvangt een jaar na aanvraag van de Mijn VerbouwPremie. Alle voorwaarden lees je in het volledige reglement.

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van de Mijn VerbouwPremie? Neem contact op met het woonloket om die samen aan te vragen. Dat kan via woonloket@kampenhout.be of 016 65 99 18.

Deel deze pagina