REVEIL met ILLUMININE (begraafplaats Relst)

Op 1 november 2018 vindt Reveil voor de vijfde keer plaats. Het project laat begraafplaatsen heropleven met muziek, poëzie en lokale levensverhalen.
Ook dit jaar laten we op Allerheiligen singer-songwriters, bands, fanfares, dichters, vertellers, ... bij zonsondergang de begraafplaats in hun buurt even oplichten met muziek en/of woord in gemeentes over gans Vlaanderen en Brussel.

Een soort eerbetoon op een minder 'klassieke' manier. Een feest van de melancholie. Maar vooral een poging om de kille sfeer op een kerkhof eventjes om te buigen in een warme gloed. De voorbije edities creëerden ze simultaan kleine, hartverwarmende vlammetjes op bijna 70 locaties.

Op de begraafplaats van Relst (tussen 17 en 18 uur) zal Illuminine optreden. Deze band is de nom de plume van muzikale duizendpoot Kevin Imbrechts, geboren en getogen in Kampenhout. Imbrechts maakt filmische instrumentale muziek, passeerde in 's lands grootste zalen zoals de Ancienne Belgique, De Roma, Arenbergschouwburg, de Vooruit, ... .
Speciaal voor deze gelegenheid brengt hij in het kader van 'Reveil' met zijn strijkensemble een intiem concert op het kerkhof van Relst.

Dorpsdichter Michiel zorgt voor poëzie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Waar

Begraafplaats Relst

Categorie