Reveil 2020 met Illuminine en Crooniek (GEANNULEERD)

Door de nieuwe coronamaatregelen moeten we Reveil volledig annuleren. Een opname maken, is helaas ook niet meer toegestaan. We bekijken of het concert eventueel op een later moment toch nog kan doorgaan.

Reveil vond normaal plaats op zondag 1 november, voor de zevende keer in Vlaanderen en voor de derde keer in Kampenhout. Het project laat begraafplaatsen heropleven met muziek, poëzie en lokale levensverhalen. Een soort eerbetoon op een minder 'klassieke' manier, een feest van de melancholie. En vooral een poging om de kille sfeer op een kerkhof eventjes om te buigen in een warme gloed. De voorbije edities creëerden ze simultaan kleine, hartverwarmende vlammetjes op bijna 70 locaties.

In onze gemeente ging dit de voorbije jaren reeds door op de begraafplaatsen van Relst en Buken. Dit jaar planden we dit in de kerk van Nederokkerzeel. Woordmeester Maxime Waladi en zijn leerlingen zouden ingetogen poëzie brengen. Daarnaast stond ook een concert van Illuminine op het programma. Speciaal voor deze editie werden enkele van zijn beste songs uitgekozen, die in samenwerking met Crooniek muzikaal vertolkt zouden worden.

Meer info: cultuur@kampenhout.be

Informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Sint-Stephanuskerk Nederokkerzeel

Organisatie

Gemeentebestuur Kampenhout

Categorie