De Kampenhoutbon

Om het ‘winkelhieren’ te promoten en onze Kampenhoutse ondernemers te ondersteunen, riep het lokaal bestuur de Kampenhoutbon in het leven.

Wat is de Kampenhoutbon?

De Kampenhoutbon is een cadeaubon die je bij het lokaal bestuur aankoopt en nadien kan spenderen bij alle deelnemende Kampenhoutse handelaars die zich registreerden op het platform van de bon.

Het is niet verplicht om het volledige bedrag van de bon te spenderen bij een en dezelfde handelaar. Als je het bedrag niet volledig spendeerde bij de ene handelaar, kan je het resterende bedrag gebruiken voor een aankoop bij een andere deelnemende handelaar.

Team Lokale economie schreef alle Kampenhoutse handelaars aan om zich te registreren op het platform van de Kampenhoutbon en we nodigden hen voor twee infosessies uit om het gebruik van de bon toe te lichten. Registreren is heel eenvoudig en kan via https://admin.kivalo.be/register/gemeente-kampenhout.

Ontdek HIER welke handelaars reeds aan de Kampenhoutbon deelnemen.

Opgelet: informeer je, voor je de Kampenhoutbon gebruikt, bij de handelaar hoe je de bon kan valideren. De Kampenhoutbon is geen betaalmiddel dat compatibel is met bank- of kredietkaarten of betaalapps.

Gebruik je de Kampenhoutbon in de AD Delhaize van Kampenhout? Meld je dan eerst bij het onthaal.

Handleiding voor ondernemers en klanten

Wil je je als Kampenhoutse ondernemer registreren op het platform van de Kampenhoutbon, maar stoot je op een probleem? Dan kan je HIER de nodige informatie vinden om dat op te lossen.

Vanaf wanneer is de Kampenhoutbon geldig?

Vanaf 1 december 2020 kan je de Kampenhoutbon heel eenvoudig online aankopen of tijdens de openingsuren in het gemeentehuis (Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout). 

De Kampenhoutbon bestaat in verschillende waardes: 5, 10, 20 en 50 euro of een hoger vrij te kiezen bedrag en is één jaar geldig. Je betaalt meteen bij aankoop.

Waarom de Kampenhoutbon?

Het lokaal bestuur wil er alles aan doen om onze Kampenhoutse handelaars te ondersteunen. Door een bon te lanceren die alleen bij hen gebruikt kan worden, houden we de koopkracht in de gemeente en geven we zuurstof aan de lokale economie.

Wie een Kampenhoutbon koopt of cadeau krijgt, mag steeds vrij kiezen waar die uiteindelijk besteed wordt. Zoals dat bij andere cadeaubonnen vaak het geval is, is deze bon niet gelinkt aan één specifieke winkel.

Neem snel een kijkje op www.shoppeninkampenhout.be.

Deel deze pagina