De bibliotheekcatalogus in een nieuw jasje

Gepubliceerd op vrijdag 19 oktober 2018 13.51 u.

De catalogus waarin wordt opgezocht welke materialen beschikbaar zijn in de bibliotheek is vernieuwd. Er werden een aantal zoekfuncties toegevoegd. Voortaan is het ook mogelijk om via één account het lidmaatschap van alle familieleden op te vragen. Bovendien kan je online reserveren, verlengen en zelfs je uitleenhistoriek opvragen tot 2 jaar terug.

Een bijkomende functionaliteit is het opmaken van lijstjes. Zo kan je bijhouden wat je nog wil lezen, welke boeken je nog interessant lijken over een bepaald onderwerp of wat je beslist nog een tweede keer wil lezen. Dit lijstje kan je desgewenst ook delen met andere leners.

De bib heeft voor jullie al een lijstje klaargezet. Er loopt momenteel een tentoonstelling in de bib: ‘Boter bij de vis’. Hierbij werd een boekenstandje geplaatst. Als je aangemeld bent in de catalogus kan je dit lijstje met boeken raadplegen onder de naam: publieke lijsten ‘Boter bij de vis’.

Indien je hierbij problemen ondervindt, aarzel niet om contact op te nemen met de bibliotheek, wij helpen u graag verder.