Dagverzorgingshuis NOAH

Het dagverzorgingshuis NOAH kwam tot stand via een samenwerking tussen OCMW Kampenhout, gemeente Kampenhout en Familiehulp.

NOAH staat voor Nabijheid, Opvang, Aandacht en Huiselijkheid. Thuiswonende ouderen met een zorgbehoefte kunnen er overdag samen met anderen een gezellige dag doorbrengen. De NOAH-coördinator en vrijwilligers organiseren leuke activiteiten (koken, wandelen, kaarten, op uitstap gaan, muziek beluisteren,...)

Voor wie?

NOAH is er voor mensen die zin hebben in gezelschap, in een leuke dagactiviteit, of nood hebben aan ondersteuning en een zorgende hand. Gezelligheid en huiselijkheid staan hier centraal.

In het dagverzorgingshuis moet niets, de cliënt kiest zelf waar hij/zij zin in heeft: de krant lezen, een cake bakken, naar een film kijken, koffiekletsen, een bloemstuk maken,... De verzorgende kan ook helpen met een aantal verzorgende taken: een douche, haar- en baardverzorging, een handmassage,...

Deze vorm van dagopvang is er voor alle thuiswonende personen met een zorgbehoefte die beroep doen - of wensen te doen - op een dienst voor gezinszorg of aanvullende thuiszorg.

Openingsuren

De deuren van NOAH zijn open van maandag tot vrijdag (tijdens de kantooruren). Komt u voor een halve dag of een hele dag? U bent van harte welkom!

Kostprijs

U betaalt een bijdrage per uur en een supplement afhankelijk van de extra service (vervoer, maaltijden, ...). Verschillende ziekenfondsen voorzien een tussenkomst.

Meer info?

Informatie, aanvraag, gratis kennismakingsbezoek? Dat kan volledig gratis en vrijblijvend.
Aarzel niet om ons te contacteren:

Familiehulp Zorgregio Brussel
02 543 79 10
brussel@familiehulp.be
www.familiehulp.be

Deel deze pagina