Blijven fietsen allemaal!

Gepubliceerd op vrijdag 5 juni 2020 7.53 u.
Heb jij de voorbije weken tijdens de lockdown ook je fiets (her)ontdekt? Het is ons in ieder geval opgevallen dat er in onze gemeente flink meer gefietst wordt. Top! Dat kunnen we alleen maar aanmoedigen. De ideale ontspanning om je hoofd leeg te maken en bovendien een gezonde bezigheid.

Natuurlijk hopen we dat je ook blijft fietsen nu je weer naar je werk of naar school mag. Vergeet die files en parkeerstress. Fietsen is zoveel leuker en ontspannender, dat heb je nu zelf ontdekt! Samen met de politie doen we er alles aan om fietsers voldoende ruimte te geven in onze gemeente, zodat het veilig blijft voor iedereen.

De Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) pakt uit met de eerste fietscampagne op Vlaams niveau. We springen graag op de kar en moedigen onze inwoners aan om te blijven fietsen! Tenslotte zijn we met z’n allen goed bezig. Nog niet overtuigd? Morgen misschien wel?

Druk ook een affiche af om voor je raam te hangen en blijf fietsen! De affiches in A3- of A4-formaat vind je op www.vsv.be.