B&B Hof van Volmersele

Sint-Servaesstraat 97 – 1910 Kampenhout

De familie De Leeuw begon in de jaren 78 met het invoeren van Zuid-Afrikaanse wijn. Gegroeid uit een passie voor wijn besloten Annick en Peter De Leeuw deze zaak verder uit te bouwen tot een van de grootste aankoopplatformen in Vlaanderen voor de professionele markt. Kaapwijn bestaat dit jaar 40 jaar. Om dit te vieren richtten ze in het landelijke Kampenhout in een oude kloosterhoeve van 1730 “Hof Van Volmersele”, een showroom en proeflokaal op: het National Tasting Center. Beschouw het ‘National Tasting Center’ als een meeting point voor wijnhandelaars, die de locatie gebruiken om wijn te ontdekken maar evenzeer om hun klanten en restaurateurs uit te nodigen en te informeren. Ook scholing voor studenten, horeca en sommeliers behoren tot de mogelijkheden. En voor bedrijven werkt het inspirerend. Kaapwijn zoekt in bepaalde regio’s nog enkele medewerkers. Graag nodigen wij u uit om na afspraak kennis te maken met gans het assortiment in het Tasting Center.

Op 2 september organiseert Kaapwijn voor de 3de keer het Kaapwijn Festival. Dit gaat door in de tuinen van “Hof Van Volmersele, Luxury B&B”.

Afkomstig uit een hoteliers familie groeide het idee om een luxe B&B te beginnen. Gasten verwennen en dit in een oude kloosterhoeve uit 1730.

De kloosterhoeve werd vijf jaar lang verbouwd en omgetoverd tot een pareltje. Vandaag kan je er genieten in een oase van rust.

Hof van Volmersele, Luxury B&B is gelegen in de witloofstreek van Kampenhout. Een prachtige groene streek waar u kan genieten van rust en natuur. De hoeve ligt op een domein van 2 hectare met privé-tuin en –weide met schapen, zwanen en eenden. In de lente kan je er genieten van de mooie bloesems in de appelboomgaard.

Hoewel de B&B rustig en landelijk gelegen is, is de stad vlot bereikbaar. Mechelen (10min), Brussel (20min), Antwerpen (20min) bevinden zich allemaal op minder dan een half uur rijden. De dichtstbijzijnde luchthaven is Brussel, op 7 km van de bed & breakfast. 

U overnacht in één van de 4 luxueuze kamers. ‘s Morgens wordt u een uitgebreid ontbijt geserveerd in een prachtige oude ruimte in de sfeer van een echt wijnhuis.

Tijdens uw reis hebt u de mogelijkheid om te ontspannen in de spa of tot rust te komen in de prachtige tuin met zwembad.

Verder is dit een ideale startplaats voor tal van wandel- en fietsroutes via dewelke u de prachtige streek kan ontdekken.

Praktisch: vanaf € 145/nacht voor 2 personen inclusief ontbijt en gebruik van zwembad, jacuzzi en sauna inbegrepen (seizoensgebonden)

Meer inlichtingen en reservaties via 016/65.90.76 of info@hofvanvolmersele.be of www.hofvanvolmersele.be