Bakkerij Allemeersch

Vekestraat 43 – 1910 Kampenhout

“Bakkerij Allemeersch” werd opgericht door Dhr. & Mevr. Allemeersch in 1961 te Ukkel en wordt vandaag verder gezet door 5 van de 6 kinderen met 25 werknemers. Zoals hun ouders blijven de kinderen traditie en kwaliteit hoog in het vaandel houden. In hun productgamma zitten dan nog heel veel producten op basis van het recept van hun vader. Deze worden ook nog op dezelfde wijze gemaakt.

In hun nieuw gebouw te Kampenhout hebben zij 3 aparte productie eenheden. De bakkerij, de Patisserie en de chocolade afdeling. Dankzij deze sterke interne kennis kunnen zij inspelen op de vraag van de klanten.

U kan als een groep een bezoek brengen aan hun bakkerij-, banket- en chocoladeafdeling. U krijgt daar een boeiende rondleiding en bovendien hebt u ook de kans om in hun bakkerij streekproducten te kopen.

Doet u een hele daguitstap in Kampenhout, dan bent u ook van harte welkom om uw dag bij Bakkerij Allemeersch te beginnen met een heerlijke kop koffie en een lekkere koffiekoek.

Prijs

€ 5 per persoon voor een rondleiding in de bakkerij-, banket- en chocoladeafdeling (op elke afdeling krijgt u een proevertje)

€ 2 per persoon voor koffie

€ 3,50 per persoon voor koffie en koffiekoek

Een bezoek aan deze bakkerij kan gecombineerd worden met andere toeristische bezienswaardigheden. Op uw verzoek geeft het team van de toeristische dienst info en werkt een programma uit voor groepsbezoeken en uitstappen op maat.