Algemene voorwaarden toerisme

Algemene voorwaarden

Dagtrips kunnen aangepast worden, andere combinaties zijn mogelijk, ook halve dagtrips en kortere bezoeken. 

De prijzen zijn berekend voor een groep van minimum 20 personen. Indien de groep uit minder dan 20 personen bestaat, zal de prijs worden aangepast. Voor een bezoek aan "Het Witloofmuseum" zijn 25 personen per gids een maximum. De meerprijs per gids is 35 euro.

Gelieve rekening te houden met het aankomstuur vermeld in de bevestigingsbrief. Als de groep later aankomt, blijft het einduur vermeld in de bevestigingsbrief, onveranderd.

Betalingsvoorwaarden

Het definitief aantal deelnemers moet minstens 8 werkdagen voor de uitstap bevestigd worden per mail. Dit om problemen te vermijden bij reservatie van gids en eetgelegenheid. 
Als het werkelijk aantal personen minder is dan het gereserveerde aantal, zal het laatst bevestigde aantal personen dat min. 24 uur voor aankomst is doorgegeven, gehanteerd worden.

Voor het middagmaal heeft de groep telkens de keuze tussen verschillende menu’s. De volledige groep krijgt hetzelfde menu.

De busritten die opgenomen zijn in onze dagtrips gebeuren steeds met het vervoer van de groep.

De gepubliceerde prijzen zijn toegepast op prijzen en voorwaarden, zoals die bekend waren tijdens het samenstellen van de programma’s. Zij kunnen ondertussen gewijzigd zijn als gevolg van prijsverhogingen door derden.

De dienst toerisme is enkel bemiddelaar en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele tekortkomingen vanwege de cliënt en/of de dienstverlening, alsook voor gebeurlijke ongevallen.

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering na ontvangst van de bevestigingsbrief wordt een bedrag van 50 euro gevraagd. Bij annulering 3 tot 1 dag voor het gereserveerde tijdstip wordt 75% van de gereserveerde waarde in rekening gebracht.
Bij annulering binnen 24 uur voor het gereserveerde tijdstip wordt 100% van de gereserveerde waarde in rekening gebracht.