3 de Food Truck Festival Chefs on Wheels

Het festival is een gezellige markt waar je aan originele foodtrucks een waaier aan wereldse gerechten kan bestellen. Van Aziatisch, Mexicaans, Amerikaans … tot de klassiekers, het is er allemaal.
“Chefs on Wheels” is meer dan alleen streetfood. Het is een totaalbeleving. Naast onze foodtruckers, zijn er ook gezellige bars, voorzien we picknickbanken, zorgen we voor lampjes & vlaggen, een streepje muziek, kinderanimatie … kortom alles om je even op vakantie te wanen.”

“Chefs on Wheels” is een laagdrempelig event, de toegang tot het foodtruckfestival is namelijk gratis. Er moeten geen bonnen aangekocht worden aan kassa's. Al onze bezoekers kunnen cash betalen aan onze foodtruckers.

“Het leuke aan “Chefs on Wheels” is dat we een heel grote doelgroep hebben. We zien zowel grootouders met hun kleinkinderen verschijnen, alsook de jeugd die komt genieten van het lekker eten, een heerlijk glaasje & de ongedwongen sfeer”.

Dit alles maakt een bezoekje aan het foodtruckfestival “Chefs on Wheels” een avontuurlijke ontdekkingstocht voor de zintuigen. Dus een aanrader voor een gezinsuitstap of onder vrienden

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Waar