15 Shades of Music

Het kinder- en jeugdkoor Jong Cantabile brengt 15 shades of music onder leiding van Nausikaa Droste en Jan Deglinne. Uiteraard zal een enthousiaste live band voor de nodige muzikale ondersteuning zorgen.
Onze kinderen en jongeren brengen (eigen) versies en medleys in diverse muziekstijlen. Uitdagende nummers van bekende stijliconen worden schitterend gecoverd en meerstemmig gezongen. Met de daarbij passende choreografie en dans wordt een spetterende onvergetelijke show op de planken gezet.
De reggae, pop, schlager, disco, heavy metal en tal van andere stijlen, zullen het podium afdenderen en het publiek onderdompelen in hun specifiek ritme en beat.
Er is dus geen vast thema terug te vinden. De ware uitdaging voor de jongeren is om bij elk lied te switchen naar een ander ritme, eigen aan een andere muziekstijl.
U zal versteld staan hoe snel U mee bent met elk nummer. Stuk voor stuk bekende evergreens, hits of actuele liedjes. Wij zijn er zeker van dat ons publiek zal genieten en overdonderd zijn van dat jong geweld dat niet alleen meerstemmig maar ook meertalig zingt. Solisten zorgen voor het extra beetje pit .
Opvoeringen op zaterdag 25 mei om 19u30 en zondag 26 mei om 15u30 in GC De Corren, Van Frachenlaan 24 te Steenokkerzeel.
Kaarten kosten 10 euro, voor kinderen tem 6 jaar 5 euro. Kaarten zijn te reserveren via rijmenams_geert@hotmail.com.
Iedereen hartelijk welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Organisatie

Jong Cantabile

Categorie