Buurtrestaurant PURE GOESTING

Deze activiteit is waarschijnlijk geannuleerd omwille van preventieve coronamaatregelen.
Buurtrestaurant Pure Goesting wil een ontmoetingsplaats zijn voor mensen met een klein netwerk (ouderen, alleenstaanden, minder begoeden), waar er in een gezellige sfeer een kwalitatieve maaltijd genuttigd kan worden en waar er daarna nog tijd is om een babbeltje te doen.
Elke dinsdag en donderdag opent het buurtrestaurant de deuren om 11u30. Om 12u00 serveren we de soep, om 12u20 volgen de hoofdschotel en het dessert met een tas koffie. Om 14u30 sluit het buurtrestaurant.
Het keukenteam van woonzorgcentrum Molenstee zorgt voor een gezond en lekker aanbod.

* Voor wie ?
Het buurtrestaurant is er voor Kampenhoutse:
- 65-plussers en hun partner (ongeacht de leeftijd van de partner)(*)
- alleenwonenden, ongeacht de leeftijd (*)
- bewoners van seniorenflats Zuurhage en assistentiewoningen De Waaier
- klanten van de dienst huishoudhulp van OCMW Kampenhout
- cliënten van de dienst gezinszorg via de Welzijnskoepel West-Brabant
- cliënten van de sociale dienst van OCMW Kampenhout
(*) incl. personen uit het niet-Kampenhoutse grondgebied van de parochie Buken.

Daarnaast kunnen volgende personen ook gebruik maken van het buurtrestaurant:
- personeelsleden van OCMW en gemeente Kampenhout
- vrijwilligers van OCMW Kampenhout
- partners en naaste familieleden van bewoners van woonzorgcentrum Molenstee, seniorenflats Zuurhage en assistentiewoningen de Waaier
- max. 1 begeleider per mindermobiele persoon uit bovenstaande doelgroep, voor zover deze instaat voor het vervoer

* Hoe aanvragen ?
Reserveer een maaltijd tot een week op voorhand (tot 12u.) door een maaltijdbon aan te kopen bij het OCMW-onthaal. Er zijn maximum 100 plaatsen beschikbaar.
Ook vragen we je om éénmalig "klant" te worden van het buurtrestaurant. Je krijgt een document om in te vullen en ook een exemplaar van het huishoudelijk reglement. Het ingevulde en ondertekende document bezorg je aan het OCMW-onthaal.

* Kostprijs?
Voor 10 euro krijg je soep, hoofdgerecht en dessert met koffie. Op de tafels zullen kannen water staan. Je kan ook een pintje en een cola krijgen voor 1 euro, een klein flesje wijn (25 cl) kost 2 euro. De drank betaal je de dag zelf aan een medewerker. Graag cash en met gepast geld.

Voor de cliënten van de sociale dienst is er een aangepast tarief van 2 euro (volwassenen en kinderen van +12 jaar), van 1 euro voor kinderen jonger dan 12 jaar en 0 euro voor kinderen jonger dan 5 jaar. Voor de eindejaarsmaaltijd (feestmenu) bedraagt de prijs 12 euro (behalve voor de cliënten van de sociale dienst).

Maximum drie maal per kalenderjaar kan er geannuleerd worden waarbij 5 euro terugbetaald wordt aan de klant als de annulatie gebeurde vóór 12u.00 de dag vóór het buurtrestaurant. Vanaf de vierde annulatie is er geen terugbetaling meer voorzien, evenmin voor annulaties na 12u.00 vanaf de dag vóór het buurtrestaurant.

Annuleren kan bij het OCMW-onthaal, persoonlijk of telefonisch (016/314 310).

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
maaltijdbon - 10,00 euro, maaltijdbon sociale dienst - 2,00 euro

Organisatie

OCMW Kampenhout