UITVERKOCHT - Hetty Helsmoortel (Try-Out) - MISSIE 2023

MISSIE 2023
Dé wetenschapsshow die je moet gezien hebben om het afgelopen jaar helemaal te begrijpen.

Minimumleeftijd: 16 jaar!

Een nieuw jaar, een nieuwe missie! Wetenschapswatcher Hetty Helsmoortel blikt in haar gloednieuwe show voor de derde keer op rij terug op het belangrijkste wetenschaps- en technologienieuws van het voorbije jaar. Na haar twee succesvolle theaterspecials vol sprankels humor en emotie, is ook Missie 2023 een straffe voorstelling die je slimmer en gelukkiger de wereld instuurt.

Wat doen we als plots 99% van onze theorieën over het universum niet blijkt te kloppen? Komt de uitgestorven dodo weer tot leven? En hoe gaan we om met gevallen helden in de wetenschap?

Dat, en véél meer, kom je te weten in Missie 2023. Hetty vertelt zoals steeds bevlogen, helder en verrijkend. Ze kluistert toeschouwers zonder enige moeite dik anderhalf uur muisstil aan hun theaterstoel. En tussendoor mag er al eens gelachen worden.

OVER HETTY HELSMOORTEL
Wetenschapswatcher Hetty Helsmoortel is een vrouw met een missie. Ze wil iedereen begeesteren met haar passie voor wetenschap en technologie, op de meest uitleenlopende manieren.

Samen met Lieven Scheire maakt ze maandelijks de Nerdland podcast. Ze is auteur van verschillende bestsellers in de Nerdland boekenreeks. Als wetenschapswatcher is ze een graag geziene gast op radio en televisie. Sinds 2021 tourt Hetty met 'Missie', een jaarlijkse theaterspecial over het meest opmerkelijke wetenschapsnieuws van het voorbije jaar. Daarnaast is ze artistiek directeur van Nerdland Festival: het grootste open air science festival van het land, waar wetenschap op een entertainende manier wordt geserveerd.

Na een doctoraat in de gezondheidswetenschappen en acht jaar kankeronderzoek, kwam haar ware roeping bovendrijven. De missie van Hetty is duidelijk: wetenschap de plaats geven die ze in onze maatschappij verdient, te midden van de mensen.

VIDEO
James Webb (fragment uit Missie 2022):
https://www.youtube.com/watch?v=HdLXdl_JMWI

5G (fragment uit Missie 2022):
https://www.youtube.com/watch?v=idrhaTnF58w

SALVADOR DALÍ (fragment uit Missie 2022):
https://www.youtube.com/watch?v=qbd6g474kr8

WEBSITE
https://www.hettyhelsmoortel.be/

SOCIAL MEDIA
Facebook: https://www.facebook.com/hettyhelsmoortel
Instagram: https://www.instagram.com/hettyhelsmoortel/
Twitter: https://twitter.com/hHetty
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCfJ_lfZh7vDzqly3K9UfHBQ
Spotify: https://open.spotify.com/show/1ZYnzMFnCcXg7B4i6PCrVA

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,00

Waar

Theaterzaal De Krop