Mobiel Energiehuis naar Kampenhout

Wil je graag weten welke ingrepen je kan nemen om je hoge energiefactuur te verlagen, kom dan zeker eens langs bij het Mobiel Energiehuis van 3Wplus.

Het Mobiel Energiehuis staat dit jaar van 22 augustus tot en met 2 september opnieuw in het centrum van Kampenhout, rechtover het OCMW. Het mobiel loket is telkens geopend op maandag van 9 tot 12 uur, op dinsdag van 14 tot 18 uur (tijdens de markt) en op vrijdag van 12 tot 15 uur. Je kan zonder het maken van een afspraak langs gaan om al je mogelijke vragen over energie besparen, isoleren, zonnepanelen, warmtepompen, premies, leningen, … te stellen aan de energiedeskundige van 3Wplus. Ook de thermografische luchtfoto van je dak kan je er bekijken. Dit brengt in kaart hoe goed je dak is geïsoleerd.

Geen nood als deze momenten jou niet passen, want voor specifieke vragen kan je het hele jaar door bij de energiedeskundige terecht. Heb je concrete plannen voor energierenovaties of wil je graag weten hoe je je woning energiezuiniger kan maken? Dan kan je er ook bij terecht voor een energieaudit. De kostprijs hiervan bedraagt 50 euro (of 25 euro voor de beschermde doelgroep). De energiedeskundige screent daarbij je woning volledig en je krijgt een rapport met stappenplan van mogelijk te nemen maatregelen, de kostprijs ervan (incl. premies) en de terugverdientijd.

Informatie

Wanneer

Organisatie

3Wplus

Categorie