GEANNULEERD : De bib nodigt uit: Tom Bergs

Deze activiteit is geannuleerd omwille van preventieve coronamaatregelen
Deze lezing gaat omwille van de slechte coronacijfers niet door. De lezing wordt op een later tijdstip hernomen. De reeds ingeschreven deelnemers, worden persoonlijk ingelicht.

*****

Het schrijven heeft Haachtenaar Tom Bergs altijd in de vingers gezeten. Al op zijn veertiende ging hij zijn grote voorbeeld Pieter Aspe achterna en pende hij - een soort van - politiethrillers neer tijdens de vrije momenten op de schoolbanken. Daar deed hij aanvankelijk niets mee, tot een collega hem bijna twaalf jaar geleden aanmoedigde de pen weer ter hand te nemen en nieuwe verhalen te schrijven. Op dat moment werkte Tom zelf ook bij de politie en de raad van zijn collega legde hem geen windeieren. Zijn eerste politiethriller “Dubbelleven”, rond de Haachtse speurders Johan Pieters en Sophie D'Hondt deed het meteen erg goed en ging ver buiten onze regio over de toonbank. Ook de opvolger “Wraakzucht” en het vorig jaar verschenen “Concurrentie”, met nog steeds dezelfde speurders in de hoofdrollen, vonden vlot hun weg naar lezers in heel Vlaanderen, Nederland en zelfs Nederlandstalige lezers in Spanje en Zwitserland.

Op dinsdag 7 december zakt de auteur af naar De Krop in Kampenhout, waar boekenblogster Valerie Vaes hem het vuur aan de schenen zal leggen. Niet alleen zij, maar ook u mag dat doen. Het is immers de bedoeling dat de vragen zowel van Valerie als van het publiek komen. Zo kunt u meteen vragen wat u altijd al had willen weten.

Tom Bergs (1987) is in het dagelijks leven werkzaam als administratief bediende bij de politie, werd in het begin van zijn schrijfproces op regelmatige basis gecoacht door meermaals bekroond misdaadauteur Rudy Soetewey en kan met echte rechercheurs en een grote naam als wetsdokter Wim Van de Voorde beroep doen op proeflezers die de boeken vanuit hun eigen ervaring nalezen om ook de laatste details zo goed mogelijk te laten kloppen met de realiteit.

GRATIS DEELNAME - INSCHRIJVEN IS WEL VERPLICHT

Informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Theaterzaal De Krop