Ben ik dan een goede mama? Lezing door Patsy Kerkhofs

Samen met haar man en twee guitige dochters lijkt Patsy een doorsnee leven te leiden. Haar kinderen zijn grappig, sociaal, hulpvaardig en beleefd. Kinderen uit de boekskes, zoals men weleens zegt. Maar op een dag keert het tij.

Wat ze ook doet, thuis loopt het alsmaar vaker mis.
Wanneer ook de oudercontacten op school er steeds minder vrolijk aan toegaan, wordt haar gezin overspoeld door een golf van emoties, een gamma aan hulpverleners en een waslijst aan diagnoses.

Ben ik dan een slechte mama? is een persoonlijk verhaal dat voor veel mama's en papa's erg herkenbaar zal klinken, want er zijn ontzettend veel stoere prinsen en schattige prinsessen die net ietsje anders functioneren dan wat men zo graag 'het gemiddelde' noemt.

Patsy schrijft zonder gĂȘne, maar vooral met groot respect voor zij die een tikkeltje harder moeten werken om hun mooiste leven te leiden.
In jullie gezelschap vertel ik over de moeilijke jaren die we zijn doorsparteld. En vooral hoe we dat gedaan hebben.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Kinderen jonger dan 12 jaar - 0,00 euro, Kinderen vanaf 12 jaar en studenten op vertoon studentenkaart - 5,00 euro, Doelgroeptarief - 0,00 euro, Houders van een European Disability Card (EDC) - 0,00 euro

Waar

Theaterzaal De Krop