Gemeentelijke en OCMW-dienstverlening wijzigt lichtjes vanaf 2 juni

Gepubliceerd op vrijdag 29 mei 2020 10.39 u.
Vanaf dinsdag 2 juni 2020 zal de dienstverlening van lokaal bestuur Kampenhout licht aangepast worden. Tot nu toe kon je alleen voor dringende en strikt noodzakelijke dingen op afspraak terecht bij onze diensten. Vanaf 2 juni zijn een aantal diensten weer toegankelijk, maar uitsluitend op afspraak.

Maak dus steeds een afspraak bij de betrokken dienst. Zonder afspraak zal je steeds de toegang geweigerd worden. We vragen dan ook uitdrukkelijk om niet naar het gemeentehuis of het OCMW te komen zonder afspraak.

Zaken die telefonisch of per mail kunnen afgehandeld worden, moeten steeds via deze weg verlopen. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje op het digitaal loket via www.kampenhout.be/e-loket. Hier kan je al verschillende aanvragen digitaal indienen.

Er worden in het gemeentehuis geen huisvuilzakken verkocht. Hiervoor kan je steeds bij de lokale handelaars terecht. GFT-stickers koop je online via www.interza.be/gft-sticker.

Afspraak via mail of telefoon

Indien het toch nodig is om langs te komen in het gemeentehuis of bij de diensten van het OCMW kan je de betrokken dienst telefonisch of per mail bereiken. Vermeld in jouw vraag tot afspraak steeds de reden voor jouw bezoek. Dit laat onze medewerkers toe om de afspraak al voor te bereiden zodat je snel en duidelijk kan geholpen worden en maakt het ook mogelijk om de nodige tijd vooraf in te schatten. Zij zullen ook de inschatting maken of een afspraak nodig is en of de vraag niet op een andere wijze kan beantwoord worden. We vragen hiervoor jouw begrip.

Om een afspraak telefonisch te maken, zijn de diensten elke werkdag bereikbaar tussen 9 en 12 uur.

Mogen wij ten slotte vragen uit zelfzorg en zorg voor onze medewerkers om alle voorzorgsmaatregelen die in de verschillende gebouwen gelden strikt na te leven:

  • handen ontsmetten met alcoholgel,
  • kom indien mogelijk alleen,
  • draag een mondmasker,
  • voer alle betalingen elektronisch uit, cash betalen is niet mogelijk.

 Contactgegevens gemeentelijke en OCMW-diensten op afspraak: