Vakantieaanbod tijdens krokusvakantie: Inschrijven vanaf 15 januari

Gepubliceerd op maandag 11 januari 2021 12.54 u.
Tijdens de krokusvakantie organiseert lokaal bestuur Kampenhout opnieuw kampjes voor kleuters en kinderen tot 12 jaar. Dit jaar voorzien we:
  • speelpleinwerking voor kleuters in Sport- en cultuurcentrum Berg,
  • kinderkamp in Sporthal Kampenhout (i.s.m. gcv Sportpret),
  • musicalkamp voor kinderen in de Cultuurberg (i.s.m. MiLakampen).

De inschrijvingen voor de vakantiewerkingen tijdens de krokusvakantie openen op vrijdag 15 januari om 10 uur. Schrijf je kind in via www.kampenhout.be/tickets. Het volledige aanbod kan je terugvinden in onze brochure, die je onderaan deze pagina kan downloaden.

Momenteel is er sprake van een afkoelingsweek na de krokusvakantie. Afstandsonderwijs zou tijdens deze periode wel doorgaan. Indien het nodig is om voor extra opvang te zorgen, bekijken wij onmiddellijk de mogelijkheden om noodopvang of een extra vakantieaanbod te voorzien.

Paas- en zomervakantie

Over de paas- en zomervakantie is er nog veel onduidelijkheid. De regels zijn op dit moment nog niet gekend, waardoor we ons nog niet optimaal kunnen organiseren.

De belangrijkste redenen: we weten nog niet hoe groot een groep mag zijn en vanaf welke leeftijd een mondmasker verplicht is. Hierdoor kunnen we nog geen leeftijdsindeling maken van de groepen en kunnen we nog niet inschatten hoeveel locaties we moeten voorzien.

Om te vermijden dat we kampen moeten annuleren of dat we bepaalde leeftijden moeten verschuiven, wachten we dus af met het concreet plannen van onze kampen. Uiteraard werken we achter de schermen al verschillende scenario’s uit, zodat we snel kunnen communiceren zodra er meer duidelijkheid is.