Oproep organisator Eindejaarsmarathon en -jogging

Reeds 30 jaar organiseerde Ons Tehuis Brabant (OTB) samen met de Kampenhoutse joggingclub de Eindejaarsmarathon en –jogging. Gespreid over een heel weekend nemen zo’n 1200 lopers deel aan dit event. Voor de volgende editie zijn we op zoek naar een vereniging of groep van mensen die deze organisatie wilt overnemen van de joggingclub. We voorzien nog altijd ondersteuning vanuit Ons Tehuis Brabant en de gemeente.

Concreet: we zoeken een groep vrijwilligers of vereniging die de volledige organisatie op zich wilt nemen.

  • De gemeente zorgt nog steeds voor ondersteuning bij praktische zaken: zoals het kosteloos ter beschikking stellen van de zaal, verzekering in orde brengen, mee promotie voeren, …
  • We geven jullie uiteraard alle vrijheid om het parcours, de prijzen, de praktische organisatie, promotie, … naar jullie hand te zetten.
  • In het verleden organiseerde OTB de catering binnen en de joggingclub de rest, dit is zeker te bespreken.
  • Ook de winst die vroeger volledig voor OTB was, kan herbekeken worden zodat het ook voor jouw vereniging interessant is om de organisatie over te nemen.
  • Als jullie een vriendengroep zijn die nog niet formeel georganiseerd is, maar graag voor het goede doel deze jogging wilt overnemen, kan de gemeente jullie hierin begeleiden.

Heb je interesse en wil je graag wat meer weten? Neem dan contact op met de sportdienst via sport@kampenhout.be of 016 65 99 75.

Deadline voor geïnteresseerden: 20 augustus 2021. Wie als eerste interesse toont, krijgt als eerste de kans om toe te zeggen.