Confituren Wildiers

Kruineikenstraat 123 – 3150 Haacht

De familie Wildiers was aanvankelijk een boerenfamilie die witloof in volle grond teelde. Met hun oogst gingen zij naar boerenmarkten. De overschotten van de groenten werden verwerkt tot pickles en confituur. Het bracht vader en moeder Wildiers op een idee en in 1985 startte de familie een confituur- en geleibedrijfje.

Vandaag zet dochter Emilie de traditie voort. Het gamma overheerlijke confituren en originele konfijten is enorm, van kweeperengelei tot selderkonfijt, aardbeiconfituur en vlierbessensap en veel meer, gemaakt volgens aloude recepten. "Maar hun specialiteit is de witloofconfituur en -konfijt", vertelt Emilie. "We waren tenslotte witloofboeren en we zitten hier in volle witloofstreek." 

Prijs

Gratis

Groep van max. 40 personen

Duur: 1u30 à 2u

Enkel te bezoeken van maart tot september, op maandag-, dinsdag- of woensdagvoormiddag mits reservatie via de dienst toerisme Kampenhout

Een bezoek aan confituren Wildiers kan gecombineerd worden met andere toeristische bezienswaardigheden. Op uw verzoek geeft het team van de toeristische dienst info en werkt een programma uit voor groepsbezoeken en uitstappen op maat.