7 Kampenhoutse Kunstenaars

De kunstroute en de tentoonstelling 7 Kampenhoutse Kunstenaars wisselen elkaar jaarlijks af.

Het gemeentebestuur en de cultuurraad stellen u met trots onze nieuwe lichting ‘7 Kampenhoutse Kunstenaars’ voor. Zij geven u een mooi beeld van het gevarieerde en creatieve kunstlandschap dat we in Kampenhout hebben: van schilderkunst over fotografie naar meer hedendaagse kunstvormen als digitale kunst en creaties met recyclagemateriaal.

Op 21 en 22 november 2020 creëren we in de Glazen Zaal een ruimte van ontspanning waar u zich volledig kan onderdompelen in het werk van onze kunstenaars. Ze legden hart en ziel in al hun werken. Bovendien is het voor sommigen de eerste keer dat ze zichzelf ‘bloot geven’ voor een groter publiek.

Tentoonstelling 7 Kampenhouse kunstenaars:

  • zaterdag 21 november 2020 van 14 tot 20 uur
  • zondag 22 november 2020 van 10 tot 18 uur

Locatie: Glazen zaal, Dorpsstraat 9, 1910 Kampenhout

  • Dorpsdichter Michiel Van Bulck schreef speciaal voor de 7 Kampenhoutse Kunstenaars een gedicht.

Oproep: 7 Kampenhoutse Kunstenaars - Editie 2022

Heeft u talent voor schilderen, fotografie, beeldhouwen, pottenbakken, juwelen maken of iets anders? Wilt u uw werk graag in uw eigen streek tentoonstellen? We doen graag een beroep op verborgen Kampenhouts talent zodat ook deze editie een groot succes wordt.

Heeft u interesse? Laat ons uw naam en discipline weten voor 31 oktober 2021 (er is plaats voor 7 kunstenaars) via cultuur@kampenhout.be.