7 Kampenhoutse Kunstenaars

Het lokaal bestuur en de cultuurraad stellen met trots de nieuwe lichting ‘7 Kampenhoutse Kunstenaars’ voor. Zij geven jou een mooi beeld van het gevarieerde en creatieve kunstlandschap dat we in Kampenhout hebben: van schilderkunst over fotografie naar meer hedendaagse kunstvormen als digitale kunst en creaties met recyclagemateriaal.

Door corona werd de tentoonstelling tot twee keer toe uitgesteld. Nu is het eindelijk zover!

In januari 2022 creëren we op de eerste verdieping van het Witloofmuseum (De Krop) een ruimte van ontspanning waar je je volledig kan onderdompelen in het werk van onze kunstenaars. Ze legden hart en ziel in al hun werken. Bovendien is het voor sommigen de eerste keer dat ze zichzelf ‘bloot geven’ voor een groter publiek.

Tentoonstelling 7 Kampenhoutse Kunstenaars

Wanneer: van zaterdag 15 januari 2022 tot en met zondag 30 januari 2022 tijdens de openingsuren van het Witloofmuseum & het BCM:

  • dinsdag van 14 tot 18 uur
  • woensdag van 13 tot 17 uur
  • zaterdag van 10 tot 18 uur
  • zondag van 10 tot 18 uur

Kostprijs: gratis toegang

Locatie: De Krop (1e verdieping Witloofmuseum), Dorpsstraat 9b, 1910 Kampenhout

  • Dorpsdichter Michiel Van Bulck schreef speciaal voor de 7 Kampenhoutse Kunstenaars een gedicht.

Oproep: 7 Kampenhoutse Kunstenaars - Editie 2022

Heb je talent voor schilderen, fotografie, beeldhouwen, pottenbakken, juwelen maken of iets anders? Wil je jouw werk graag in jouw eigen streek tentoonstellen? We doen graag een beroep op verborgen Kampenhouts talent zodat ook deze editie een groot succes wordt.

Heb je interesse? Bezorg ons jouw naam en discipline voor 30 maart 2022 via cultuur@kampenhout.be. Er is plaats voor 7 kunstenaars.