vergroten originele tekstgrootte pagina afdrukken
donderdag 16-08-2018
Zoek nieuws UiT-kalender vacatures loket fotoalbums site info Veel gestelde vragen admin e-tickets
Wonen en Bouwen : links

Links m.b.t. wonen en bouwen

Alle onderstaande (externe) links openen een nieuw venster

EPC deskundigenHet doel van EPCdeskundigen.be is het transparant maken van de markt omtrent het Energieprestatiecertificaat (EPC) voor woningen. Dat doen we door te voorzien in de behoefte om de dichtstbijzijnde EPCdeskundigen te vinden. U kunt toegevoegd worden aan deze site indien u een gecertificeerde energiedeskundige bent. Bij het Vlaams Energieagentschap en diverse andere websites wordt uiteenlopende informatie verstrekt over het EPC voor woningen. EPCdeskundigen.be biedt u een overzichtelijke en samenvatting hiervan.
  URL : www.epcdeskundigen.be

Vlaamse LandmaatschappijIs de open ruimte in Vlaanderen ook uw bekommernis? Dan bent u op de website van de Vlaamse Landmaatschappij (VLM) aan het juiste adres. Samen met tal van partners werkt de VLM dagelijks aan een duurzame open ruimte waar het goed is om te wonen, werken, wandelen, fietsen, ... .
  URL : www.vlm.be

Bouwen en Wonen - informatie van de Vlaamse overheidwebsite van AROHM met een ruime waaier nuttige informatie voor huurders, kopers, verkopers, bouwers, verbouwers. en monumentrestauratie
  URL : www.arohm.be

Energiesparenwebsite van het Vlaams Energieagentschap met tips voor rationeel energiegebruik enz...
  URL : www.energiesparen.be

Centrum voor Duurzaam Bouwen (CeDuBo)De vzw Centrum Duurzaam Bouwen (kortweg CeDuBo) is een informatie- en coŲrdinatiecentrum gelegen in de voormalige badzaal op de mijnsite te Heusden-Zolder. Vanuit deze unieke locatie wenst CeDuBo het duurzaam bouwen op grote schaal te promoten en in praktijk te brengen. Hiervoor organiseert het centrum diverse activiteiten voor een zo groot mogelijk publiek. Om u hiervan een duidelijk overzicht te geven staan op deze website de activiteiten van Centrum Duurzaam Bouwen onderverdeeld per doelgroep.
  URL : www.cedubo.be

Orde van ArchitectenDe Orde is de wettelijke instantie die bevoegd is voor het opstellen en doen naleven van de deontologie en voor alle materies i.v.m. de toegang tot het beroep van architect in Belgie. Om hun beroep te mogen uitoefenen in Belgie moeten alle architecten ingeschreven zijn op de tabel van de Orde of op de lijst van stagiairs. Op deze site vindt u o.a. een database met alle ingeschreven architecten.
  URL : www.ordevanarchitecten.be

Do My MoveEen handige service van De Post die u veel tijd en werk bespaart wanneer u verhuist.Dankzij DoMyMove volstaat 1 enkel formulier om uw post naar uw nieuwe adres door te sturen en om uw dienstenleveranciers in BelgiŽ op de hoogte te brengen van uw verhuis. Makkelijk en geruststellend, want u bent zeker dat u niemand vergeet!
  URL : www.domymove.be

VMW - meterstand waterEenmaal per jaar komen wij bij u langs om de stand van de watermeter op te nemen. Als u niet thuis bent, sturen wij u een brief toe, waarin wij u vragen om zelf de meterstand op te nemen en deze aan ons te melden. Enkel wanneer u van ons een brief krijgt, dient u uw meterstand aan ons mee te delen.
U kan uw meterstand via Indexweb online ingeven. In dat geval surft u naar www.vmw.be/meterstand. Bij het aanmelden wordt u gevraagd om uw op de brief vermelde antwoordnummer en identificatiecode in te geven. Hou de brief dus steeds bij de hand.
  URL : www.vmw.be/meterstand

BouwverlofZoals elk jaar start het bouwverlof in België in juli. Wanneer die bouwvakantie begint en wanneer het gedaan is, hangt af van de regio. Sommige bouwbedrijven hebben zelfs nog extra snipperdagen. Op deze website vind je er alles over.
  URL : www.bouwverlof.com

ProvidentiaProvidentia is een erkende huisvestingsmaatschappij, opgericht in 1955. Hun werkgebied strekt zich uit over 26 gemeenten in het arrondissement Halle-Vilvoorde en 1 gemeente in het arrondissement Leuven. Zij realiseren de bouw van sociale huur- en koopwoningen en bemiddelen in het toestaan van de Vlaamse Woonlening.
  URL : www.providentia.be

VolkshuisvestingDeze site is een informatiebron niet alleen voor kandidaat-huurders en -kopers maar ook voor zittende huurders en talloze welzijnswerkers die te maken krijgen met sociaal huren...
  URL : www.volkshuisvesting.be

Off & we blijven OnDe kans op elektriciteitsschaarste is deze winter reëel.
Samen kunnen we het risico op stroomonderbrekingen verminderen. Gewoon door - net als de overheid en tal van bedrijven - ons individueel verbruik te matigen. Doe vooral mee tussen 17 en 20 uur om de dagelijkse elektriciteitspiek te beperken.
  URL : offon.be/nl

ProvidentiaProvidentia is een sociale huisvestingsmaatschappij die in onze gemeente actief is. U kan meer informatie krijgen over huren, kopen en lenen via hun website
  URL : www.providentia.be

pagina afdrukkenpagina afdrukken
 
home [ALT-S: Sitemap]   -  PROCLAIMER   -  PRIVACYBELEID
[ALT-V: Vorige pagina] [ALT-T: Top pagina]
 
  © 1999-2018 : gemeente Kampenhout (1910)  
Gemeentehuisstraat 16 - info@kampenhout.be
BTW: BE 0207.533.280
ondernemingsnr: 0207533280
webmaster@kampenhout.be
webdesign: highgate57
Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 04-08-2014