vergroten originele tekstgrootte pagina afdrukken
zondag 22-07-2018
Zoek nieuws UiT-kalender vacatures loket fotoalbums site info Veel gestelde vragen admin e-tickets
Welzijn en gezondheid : links m.b.t. alcohol- en drugspreventie

Links m.b.t. alcohol- en drugspreventie

Alle onderstaande (externe) links openen een nieuw venster

Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Een Centrum voor Geestelijke gezondheidszorg is een dienst, erkend en gesubsidieerd door het Vlaamse Gewest, waar teams - bestaande uit een psychiater, psychologen en maatschappelijk werkers - kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische en/of ernstige psychische problemen begeleiden of behandelen.
  URL : http://www.cgg-vbo.be/default.aspx

Quality NightsQuality Nights wil gezond uitgaan promoten. Maar gezond uitgaan, wat is dat eigenlijk? En waar doet u dat? Op deze website vindt u allerlei goede tips om op een verantwoorde manier uit te gaan. Gratis water, voldoende slaap, oordopjes zijn slechts een aantal voorbeelden. Ook clubs en evenementen goedgekeurd met het ‘Quality Nights’-label vindt u hier terug!
  URL : http://qualitynights.be/nl/?method=home

Centrum Algemeen WelzijnswerkHet CAW staat open voor mensen met vragen en problemen. Contact opnemen is zeer eenvoudig, want het CAW heeft een lage drempel, het is vlot bereikbaar, er zijn geen wachtlijsten en de eerste hulp is gratis.
  URL : http://www.cawleuven.be/

Jongeren Advies CentrumHet Jongeren Advies Centrum of JAC wil jongeren tussen 12 en 25 jaar helpen met al hun kleine en grote vragen en problemen. Jongeren kunnen er zelf binnenspringen om met een medewerker te praten. Als het JAC niet kan helpen, verwijst het de jongere door naar een andere dienst, zoals het Comité voor Bijzondere Jeugdzorg.
  URL : http://www.jac.be/jac-leuven

De DruglijnDe DrugLijn informeert, adviseert, helpt en maakt wegwijs. Maar hoe, door wie en hoe vaak? Bezoek de website of bel 078-15.10.20.
  URL : http://www.druglijn.be/

Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen (VAD)Koepelorgaan voor Vlaamse organisaties die werken rond alcohol, drugs, medicatie en gokken.
  URL : http://www.vad.be/

Informatie over Drugs en Alcohol (IDA)Deze pagina leidt naar een doorverwijsgids (zowel preventie als hulpverlening); elke surfer kan zijn zoekcriteria ingeven al naargelang de regio en de vraag.
  URL : http://www.ida-nl.be/

Bekijk het eens nuchterPortaalsite die sensibiliserings- en informatiecampagnes aanbiedt over alcohol(gebruik) voor verschillende doelgroepen.
  URL : http://www.bekijkheteensnuchter.be/

A Cooler WorldWebsite voor jongeren vanaf 10 jaar over alcohol.
  URL : http://www.acoolworld.be/kids/

Alcohol HulpU hebt zich al vragen gesteld over uw alcoholgebruik. U wil minderen of (tijdelijk) stoppen met alcohol. Op deze website vindt u een zelftest, online hulp én begeleiding om u hierin te helpen.
  URL : http://www.alcoholhulp.be/

Drugs in bewegingDe leiding van de jeugdbeweging drinkt soms een pintje tijdens de werking, iemand van de leden is betrapt op het gebruik van cannabis, tijdens het jaarlijkse kamp mag je roken, XTC gevonden in de lokalen,.. Vragen over alcohol en andere drugs in de jeugdbeweging? Op deze website vind je het antwoord!
  URL : http://www.drugsinbeweging.be/

de druglijn
VAD
IDA
CAW Leuven
JAC Leuven
CGG
Bekijk het eens nuchter
LOL zonder alcohol
Alcoholhulp
Drugs in beweging
Quality Nights
pagina afdrukkenpagina afdrukken
 
home [ALT-S: Sitemap]   -  PROCLAIMER   -  PRIVACYBELEID
[ALT-V: Vorige pagina] [ALT-T: Top pagina]
 
  © 1999-2018 : gemeente Kampenhout (1910)  
Gemeentehuisstraat 16 - info@kampenhout.be
BTW: BE 0207.533.280
ondernemingsnr: 0207533280
webmaster@kampenhout.be
webdesign: highgate57
Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 11-01-2016