vergroten originele tekstgrootte pagina afdrukken
dinsdag 14-08-2018
Zoek nieuws UiT-kalender vacatures loket fotoalbums site info Veel gestelde vragen admin e-tickets
decoratieToerisme

Links m.b.t. toerisme

Alle onderstaande (externe) links openen een nieuw venster

Straffe StreekDe Streekproducten Vlaams-Brabant vzw is een coƶrdinatie-, overleg- en actieplatform van, voor en door Vlaams-Brabantse streekproducenten en uitbaters van streekhoekjes, B&B en horecazaken, gemeentebesturen en andere partners. Doelstelling is de Vlaams-Brabantse streekproducten bevorderen, professionaliseren, vermarkten en controleren.
  URL : http://www.straffestreek.be/gemeente.php?id=24

Toerisme VlaanderenDeze website is een leidraad voor alle Vlaamse vakantiemakers. Toerisme Vlaanderen biedt ondersteuning aan alle toeristische partners in Vlaanderen.
  URL : www.toerismevlaanderen.be

Erfgoed VlaanderenVlaanderen mag terecht trots zijn op haar onroerend erfgoed: van kastelen tot arbeidershuisjes, van abdijen tot industriƫle gebouwen, van cultuurlandschappen tot archeologische sites. Elk van die plaatsen bevat een schat aan informatie over ons verleden en vertelt een onverwacht verhaal over vandaag. Die rijkdommen zijn soms bedreigd: veel monumenten hebben een onzekere toekomst en dreigen verloren te gaan. Om hun toekomst te verzekeren werd in 1994 Erfgoed Vlaanderen opgericht....
  URL : www.erfgoed-vlaanderen.be

Toerisme DijlelandHet Dijleland omvat 16, waarvan 14 deelnemende, Nederlandstalige gemeenten tussen Brussel, Leuven, Waals-Brabant en de provincie Antwerpen. Het Dijleland behoort tot de Groene Gordel, samen met het Pajottenland en de Brabantse Kouters.
  URL : www.dijleland.be

MilieubootDe Milieuboot is een milieuorganisatie die zich door acties en projecten inzet voor schoon water. De Educatieve milieuboottochten - met steun van de Vlaamse overheid, Departement Leefmilieu, Natuur en Energie - maken het grootste deel van de werking uit. De Milieuboot neemt jaarlijks 15.000 jongeren en volwassenen mee op een educatieve ontdekkingstocht op het water.
  URL : www.milieuboot.be

PasarPasar vzw (vroeger Vakantiegenoegens) is een sociaal-culturele vereniging die zoveel mogelijk mensen wil motiveren en kansen geven om hun vakantie en recreatie zo waardevol mogelijk in te vullen.
  URL : http://www.pasar.be

Toerisme Vlaams-BrabantVlaams-Brabantse toeristische site met ondermeer leuke uitstapideetjes. Informatie omtrent de Groene Gordel, het Hageland, Leuven. Praktische gegevens over fiets-, wandel en ruiterroutes, publicaties,...
  URL : www.toerisme.vlaamsbrabant.be

Yachtclub Het SasDeze yachtclub, gelegen naast het nieuwe bruggencomplex aan Kampenhout-Sas, beschikt over een 20-tal ligplaatsen (300 m) aan de linkeroever van de Leuvense vaart. Uitgebreide info op de website.
  URL : http://users.telenet.be/yachtclubhetsas/

Logeren in Vlaanderen VakantielandDeze website biedt een overzicht van 700 logiesuitbatingen in Vlaanderen. B&B, Hotels, campings, vakantiewoningen,...
  URL : www.logereninvlaanderenvakantieland.be

pagina afdrukkenpagina afdrukken
 
home [ALT-S: Sitemap]   -  PROCLAIMER   -  PRIVACYBELEID
[ALT-V: Vorige pagina] [ALT-T: Top pagina]
 
  © 1999-2018 : gemeente Kampenhout (1910)  
Gemeentehuisstraat 16 - info@kampenhout.be
BTW: BE 0207.533.280
ondernemingsnr: 0207533280
webmaster@kampenhout.be
webdesign: highgate57
Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 11-02-2013