vergroten originele tekstgrootte pagina afdrukken
zondag 24-06-2018
Zoek nieuws UiT-kalender vacatures loket fotoalbums site info Veel gestelde vragen admin e-tickets
decoratieSport : kampioenenviering 2009

Jaarlijkse kampioenenviering

Jaarlijks organiseert de sportdienst in samenwerking met de sportraad een Kampioenenviering, waarbij de meest verdienstelijke Kampenhoutse sportbeoefenaars in de bloemetjes gezet worden door het Gemeentebestuur.

Op 30 januari 2009 werden naar jaarlijkse gewoonte de Kampenhoutse kampioenen gehuldigd.

Sporters die goed gepresteerd hebben op provinciaal, Vlaams en nationaal niveau worden dan gehuldigd. Ook de kampenhoutse sportploegen worden in de bloemetjes gezet.

Ook dit jaar werd een sportlaureaat gehuldigd voor de uitzonderlijke prestaties die hij of zij heeft geleverd in de sportwereld. Dit jaar hadden we de eer om Kim Gevaert te huldigen voor de prachtprestaties. We mochten haar bedanken voor alle mooie momenten die zij ons heeft bezorgd.

Niet alleen op sportief vlak heeft zij haar pluimen verdiend, ook op sociaal gebied tracht ze goede en positieve dingen te verwezenlijken.

Na de huldiging van Kim Gevaert ontving ze van Stefan Imbrechts, Schepen van Sport, een schilderij, van de hand van Mevr. De Coninck. Het schilderij is een prachtig portret van Kim zelf. Na een kort intermezzo (Mevr. Linda Hendrickx en Jolien Lamproye speelden de dwarsfluit – een instrument dat Kim vroeger ook speelde), was het de beurt aan de andere Kampenhoutse kampioenen. 1 voor 1 ontvingen ze een aandenken en konden ze met Kim op de foto. Een aandenken voor het leven.

We willen hierbij Kim bedanken voor de komst en de medewerking, maar natuurlijk ook alle aanwezige kampioenen en supporters. Hopelijk zien we elkaar volgend jaar weer!!

Bedankt ook aan Linda Hendrickx, Jolien Lamproye en Bert Gijsbrechts voor de demonstraties;
Bedankt Robbe voor de foto’s
Proficiat aan Lut Daenen, onze sportraadvoorzitter, voor de prachtige presentatie die avond;
Bedankt aan alle medewerkers, ...

Kampioenenviering - 2009 (kandidaten 2008)

Eervolle vermelding

Graag beginnen we met de huldiging van een speciaal iemand. Het was zijn vrouw, als grootste supporter, die ons een briefje stuurde.
Graag huldigen wij Johan Priels met een eervolle vermelding voor de prachtprestaties dit jaar en zijn volharding de laatste jaren.
Johan is een fervent jogger, altijd geweest. Zo liep hij de marathon in Tielt in 1983. Eind november 2003 onderging Johan een zware operatie. Na een zware en moedige revalidatie was hij vorig jaar weer klaar als volwaardige jogger.
Zo liep hij de voor het eerst terug de 20 km van Brussel, zoals hij vroeger zovele malen had gelopen. Ondertussen jogt hij terug 3 keer per week en hij nam ook deel aan onze eindejaarsjogging hier in Kampenhout, waar hij de 11 km liep.


Voorstelling kampioenen 2008

[jongeren]

Dans
 • Nikky Vandenbosch - ANYANKA

  Nicky behaalde de 1ste plaats op de wereldcup in Duitsland bij de Children Male Solo.
  Hij werd ook samen met Duo Partner Caro Salu, vlaams en Belgisch kampioen in duo disco dance gevorderden.

 • Laetitia Faut - ANYANKA

  Laetitia werd Belgisch kampioen bij de hip hop senioren gevorderden en samen met haar dubbelpartner Ryanne Vanhulst werd ze Belgisch kampioen Hip hop gevorderden duo.

Nog verschillende andere dansers van dansschool Anyanka behaalden mooie resultaten:
Caro Salu werd Belgisch kampioen disco dance solo.
Shauni Vandeput werd Vlaams Kampioen in clip Dance gevorderden en ze werd Vlaams Kampioen hip hop solo gevorderden.
Van Greuningen Anja en Devroe Kelly werden Vlaams en Belgisch kampioen hip hop duo beginners.
Ook bij de ploegen vielen ze meermaals in de prijzen.


Judo
 • Lissens Thomas - YOSHI KAN BOOISCHOT

  Thomas is zowel actief in België als in het buitenland.
  Hij werd in de klasse onder 46 kg zowel provinciaal, Vlaams als Belgisch Kampioen. Een schitterend resultaat. Hij werd ook beste Kadet van Vlaanderen, hij won de troffe Opdendrynck.
  Thomas verzamelde ook tal van ereplaatsen op internationale tornooien. Zo was hij 2 maal eerste, in Oostenrijk en België. Hij werd 2 maal tweede, in Stockholm en Oekraïne, hij werd 3de in Nederland en hij behaalde een zevende plaats in Duitsland. Een hele boterham!

Paardrijden
 • Kirsten Cloet - LRV DE LAARSTALLEN

  Provinciaal Kampioen individuele dressuur klasse D licht 1 met pony Waikiki Boy
  Provinciaal Kampioen individuele dressuur klasse C beginnelingen 1 met de pony Curioso

 • Lotte D' Haene - LRV DE LAARSTALLEN

  Provinciaal Kampioen individuele dressuur klasse C Licht 2 met pony Quanto

 • Nette D' Haene - LRV DE LAARSTALLEN

  Provinciaal Kampioen individuele dressuur klasse D Licht 1 met pony Domino van de Eindhoeve

 • Charlotte Schröder - LRV DE LAARSTALLEN

  Provinciaal Kampioen individuele dressuur klasse D Licht 1 met pony Kobe

 • Steffi Piot - LRV DE LAARSTALLEN

  Provinciaal Kampioen springen klasse C Licht met pony Bram
  Steffi werd geselecteerd voor jumping Mechelen, waar ze op 30/12/2008 prachtig heeft gesprongen.


Atletiek
 • Dorien Devloo

  Provinciaal kampioen 1500 m steeple outdoor
  3de Vlaams kampioenschap 1500 steeple outdoor
  2de Belgisch kampioenschap 1500 steeple outdoor

 • Van der Haegen Charlotte - ROBA WESPELAAR - Scholier

  Charlotte is lid van Roba Wespelaar en is scholier. Ze werd Provinciaal Kampioen outdoor 100 m (spurt) en ze behaalde een 2de plaats, de zilveren medaille op het Belgisch Kampioenschap, outdoor, 4 x 100 m.


Atletiek + Tafeltennis

Jaarlijks hebben we de eer om de familie Lamproye te huldigen voor meerdere sportieve prestaties, door meerdere gezinsleden en dit in verschillende disciplines.
Jana Lamproye, de jongste doet aan Atletiek en Tafeltennis.
Jolien Lamproye, doet aan tafeltennis, maar is ook, zoals we al hebben mogen ondervinden, ook een goede muzikante.
Dirk, de vader, doet ook aan Tafeltennis. Ieder jaar behalen ze mooie resultaten en ieder jaar zijn ze dan ook aanwezig op onze jaarlijkse kampioenenviering.

 • Jana Lamproye is lid van Roba Wespelaar, ze komt uit bij de miniemen.

  In 2008 werd ze 3x provinciaal Kampioen op 1 dag. Dit in de 80 meter spurt, de 150 meter en de aflossing 4 x 80 meter. Dit is werkelijk een glansprestatie, gezien ze in
  2004 tweemaal Provinciaal kampioen werd 60 meter en verspringen
  2005 eenmaal provinciaal kampioen werd, aflossing
  2006 tweemaal provinciaal kampioen, 60 meter en aflossing
  2007 eenmaal provinciaal kampioen, aflossing. Nog nooit werd ze 3 maal provinciaal kampioen.

  Volgende mooie prestaties werden nog door haar neergezet.
  Op de Open landelijke indoor atletiekkampioenschappen, bij de miniemen, Stichting Vlaamse Schoolsport te Gent werd ze Vlaams Kampioen op de 60 m indoor en Vlaams Kampioen Kogelstoten

  Op de provinciale Kampioenschappen outdoor atletiek, van Stichting Vlaamse Schoolsport te Leuven, werd ze Provinciaal Kampioen kogelstoten en behaalde ze een 3de plaats op de 100 m. Jana liep in deze wedstrijden tegen atleten die allen 1 jaar ouder waren.

  Niet alleen is Jana een prima atlete op de piste, zo ook is ze een goede tafeltennisspeelsters.
  Jana is lid van Tafeltennisclub Meerdaal Leuven en komt uitzowel bij de miniemen als bij de Dames, in reeks D.

 • Jana Lamproye is lid van Tafeltennisclub Meerdaal Leuven en komt uitzowel bij de miniemen als bij de Dames, in reeks D.

  Als MINIEM werd Jana Provinciaal Kampioen enkel, dubbel en dubbel gemengd.
  Ze bereikte de kwartfinales op het Belgisch Kampioenschap in het enkelspel. Op het Vlaams Kampioenschap werd ze mooi derde in het enkelspel.
  Op de nationale top 12 van de miniemen meisjes werd ze 4de van België.

  Zoals gezegd neemt Jana neemt Jana ook deel aan de kampioenschappen in de reeks DAMES D. Daarin werd ze Provinciaal Kampioen in het dubbelspel en werd ze 3de samen met haar dubbelpartner in het dubbel gemengd.
  2de plaats provinciaal Kampioenschap enkel.
  Ze bereikte de kwartfinales op het Belgisch kampioenschap in het dubbelspel.

 • Jolien Lamproye is eveneens lid van Tafeltennisclub Meerdaal Leuven en komt zowel uit bij de kadetten, als bij de dames, in reeks D

  Ze werd provinciaal Kampioen in het dubbelspel, ze werd 2de op het provinciaal kampioenschap enkel en behaalde een 3de plaats op het provinciaal Kampioenschap, dubbel gemengd, dit als junior.
  In de reeks Dames D werd ze tweede in het dubbelspel op het provinciale Kampioenschap en werd ze 3de in het enkelspel.


Taekwondo
 • Hannelien De Vos - HWA RANG STEENOKKERZEEL

  Hannelien werd tweede op het Belgische kampioenschap sparring -14 jaar. Hannelien was toen slechts 11 jaar. Ze won het open tornooi te Steenokkerzeel voor - 14 jarigen. Op het interantionaal tornooi te Utrecht werd Hannelien 3de bij de -14 jarigen. Jammer genoeg is Hannelien nu gestopt, maar toch proficiat voor de prachtprestaties.

[volwassenen]

Atletiek

De familie Feyaerts is duidelijk een atletiekfamilie. Zowel Matti, Evert als Brigitte, zijn vrouw zijn aangesloten bij Atletiek club Vilvoorde.
Frans, de vader is trainer van een trainersgroep die bestaat uit 7 400m en 800m lopers. Nils Duerinck, in 2008 aanwezig op de Olympische spelen in Peking, als lid van de 4 x 400 m maakt deel uit van deze trainersgroep.

 • Matti Feyaerts - ATLETIEK CLUB VILVOORDE

  Matti werd in het winterseizoen, Indoor, Provinciaal kampioen 400 m bij de senioren. Hij werd 4de op het Vlaams kampioenschap 800 m (alle categorieën) en een 6de beste Belgische prestatie op de 800 m (alle categorieën)

  Tijdens het outdoor, zomerseizoen, werd Matti jammer genoeg geremd door een blessure. Hij heeft bijna geen competitie gelopen en toch mogen we hem ook huldigen als Provinciale kampioen 4 x 400 m (alle categorieën) en als Belgisch kampioen 4 x 400 m.

  Even ter verduidelijking: Alle categorieën, dit betekent dat atleten uit elke leeftijdscategorie kunnen deelnemen, enkel de besten worden toegelaten om deel te nemen aan de wedstrijd, ongeacht hun leeftijd.

 • Evert Feyaerts - ATLETIEK CLUB VILVOORDE

  Ook Evert, Matti's broer kon mooie prestaties neerzetten. Hij werd tijdens het winterseizoen, indoor 2de op het Vlaams Kampioenschap 400 m (alle categorieën),
  3de op het Belgisch Kampioenschap 400 m (alle categorieën), 2de op het Belgisch Kampioenschap 4 x 200 m (alle categorieën) en hij zette ook nog de 3de beste Belgische prestatie op de 400 m neer.

  Tijdens het Outdoorseizoen, stond hij zeker niet stil. Hij werd Provinciaal kampioen 4 x 400 m alle categorieën, 2de op het Vlaams kampioenschap 400 m alle categorieën, 2de op het Belgisch kampioenschap 400 m beloften en 5de op het Belgisch kampioenschap 400 m alle categorieën.
  Hij maakte samen met Matti deel uit van de estafetteploeg 4 x 400 meter en werd in dit onderdeel Belgisch Kampioen.

  Voor de 5de keer in 6 jaar werden Matti en Evert met hun club AC Vilvoorde, Belgisch kampioen 4 x 400 m. Drie van de vier lopers, met name Matti, Evert en Nils Duerinck, waren de voorbije 6 jaren titularis in deze winnende ploeg. Enkel in 2007 werd de titel niet gewonnen door een blessure van de slotloper, Nils Duerinck, die op dat moment ruim aan de leiding lag.

 • Brigitte De Mesmaeker - ATLETIEK CLUB VILVOORDE

  Dan zijn we aanbeland bij de mama van Matti en Evert. Ook zij is een prima atlete. Tijdens de provinciale Kampioenschappen indoor behaalde ze de eerste plaats op de 60 m en op de 200 m. Tijdens de provinciale kampioenschappen outdoor, werd ze eerste op de 200 met en tijdens het Vlaams Kampioenschappen werd ze eveneens eerste op de 200 meter.

 • Lieve De Ridder - WHITE STAR WOLUWE - Masters

  Lieve De Ridder is ondertussen zeker vaste klant op de kampioenenviering en ook in 2008 zette ze verschillende puike prestaties neer. Lieve, mogen we je proficiat wensen als Belgisch Kampioen speerwerpen?
  Lieve behaalde eveneens de 3de plaats op het Belgisch Kampioenschap verspringen en ze werd Brussels Kampioen in de 7 kamp.


Badminton
 • Freek Golinski - W & L - Heren

  Freek werd samen met zijn dubbelpartner Matijs Dierickx Belgisch Kampioen in Dubbel bij de leeftijdscategorie - 17 jaar.
  Hij verloor jammer genoeg telkens de halve finales in het enkel en het gemengd dubbelspel (zijn vaste partner was gekwetst).

  Hij werd ook verschillende keren Vlaams Kampioen op de Vlaamse Kampioenschappen te Gent. Freek nam deel in de categorie Open B
  Vlaams Kampioen Heren enkel
  Vlaams Kampioen Heren Dubbel
  Vlaams Kampioen Dubbel gemengd

Boogschieten - liggende wip en TRIAC (liggende en staande wip + doelschieten 18 meter)
 • Eddy Van Langendonck - DE JONGE ELITE - Heren B

  Eddy Van Langendonck werd Europees Kampioen TRIARC. Eddy werd Provinciaal Kampioen op de hoge vogels. Eddy behaalde eveneens de tweede plaats in deze discipline in de sector Kampenhout. Moet ik nu weer vragen, wat is sector Kampenhout? Neen dat weten we, binnen de provincie Vlaams- Brabant bestaan er 2 sectoren, sector Kampenhout en sector Hageland. Binnen deze sectors worden dus ook wedstrijden en kampioenschappen georganiseerd.

  Bij BAM (Buurtsportwegen Arsenaal Mechelen), een andere vereniging, werd Eddy 3de op Belgisch Kampioenschap TRIARC (individueel) en behaalde hij de 3de plaats op Belgische Kampioenschap TRIARC (ploeg)

 • Vanderperre Chris - DE JONGE ELITE - Heren C

  Chris werd 1ste op het provinciaal Kampioenschap en 2de op het Kampioenschap sector Kampenhout.
  Chris is ook aangesloten bij de Belgische politie sportbond. Hij behaalde de 1ste plaats op het Belgisch kampioenschap liggende wip.

  Bij BAM (Buurtsportwegen Arsenaal Mechelen), nog een andere vereniging werd hij samen onder andere Eddy 3de op Belgische Kampioenschap TRIARC (ploeg)

 • Huens Jeanine - DE TOEKOMST - Dames E (in categorie + 65 jaar)

  Jeanine huldigen we als Vlaams kampioen en als Kampioen in Sector Kampenhout in de discipline liggende wip.

 • Verhuygt Willy - DE TOEKOMST - Heren E (in categorie + 65 jaar)

  Willy huldigen we als Kampioen sector Kampenhout in de discipline liggende wip.


Motorcross - quad
 • Joeri De Cremer

  Joeri De Cremer rijdt het 3de jaar motorcross quad en werd ook net als vorig jaar Belgisch kampioen in de open klasse.
  Met een goede voorbereiding in de winter begon het seizoen onmiddellijk met een overwinning. Het cross-seizoen, van februari tot oktober, verliep bijna perfect, bijna elk weekend stond hij op het podium en was ook steeds leider in het kampioenschap.
  In totaal behaalde hij 23 reeksoverwinningen.
  Hij behaalde de 1ste plaats in het VLM Kampioenschap, met 74 punten voorsprong op de tweede. Hij werd ook 1ste in het VLM regelmatigheidscriterium.
  Een hoogtepunt was ook zeker de eigen organisatie van de cross in Kampenhout waar Joeri een 4de en 3de plaats behaalde.

Tafeltennis
 • Lamproye Dirk - TTC Meerdaal Leuven Veteranen 40+

  Dirk begeleidt zijn dochter naar Kampioenstitel, maar zelf is hij ook sportief en actief in de tafeltenniswereld. Ook Dirk is lid van Tafeltennisclub Meerdaal Leuven. In 2008 werd hij provinciaal Kampioen in het dubbelspel.


Wielrennen - cyclocross
 • Jos Verdeyen - WTC Relst - Masters B

  Op 16 november werden in de cyclocross te Wezembeek- Oppem de provinciale titels voor amateurs en masters uitgereikt. Jos werd provinciaal kampioen bij de Masters.


[ploegen]

Badminton
 • BC Kampenhout - ploeg

  Onze badmintonvereniging BC Kampenhout behaalde de provinciale titel in reeks 3 B.
  Volgende badmintonners droegen bij de tot de eindoverwinning:
  • Erwin Slegers
  • Jef De Coster
  • Jo De Coster
  • Kris Desamblanx
  • Lieven Debruyne
  • Marc Vervloessem
  • Olivier Rillaers
  • Steven Coosemans
  • Wout Geldof
  • Yves Van Aken

Boogschieten - liggende wip en TRIAC (liggende en staande wip + doelschieten 18 meter)
 • DE JONGE ELITE - ploeg

  Naast de individuele prijzen, ontvangt ook een ploeg van De Jonge Elite een prijs voor de mooie prestaties. De ploeg bestaande uit Danny Luyten, Eddy Van Langendonck, Patrick Van Langendonck, Geert De Smet, Jan Magdenleyns en Chris Vanderperre.
  Ze werden Provinciaal Kampioen en werden 3de op het kampioenschap Sector Kampenhout
VLAS

De gemeente Kampenhout telt het hoogste aantal VLAS leden tov het aantal inwoners.
Dit voor het derde jaar op rij.

Dans
 • Anyanka

  3 formaties van Dansschool Anyanka zijn op de Belgische Kampioenschappen Discodance. in de prijzen gevallen:
  • First Ambition (de allerkleinsten) Belgisch Kampioen discodance
  • Young Ambition (de juniors), 2de plaats op het Belgisch kampioenschap discodance
  • Ambition (de oudsten, + 20 jaar), 4de plaats op het Belgisch kampioenschap discodance


  De Hip Hop teams hebben het ook schitterend gedaan.
  De Junioren zijn Vlaams en Belgisch kampioen geworden en One for two team, de adults eindigden op de vierde plaats op het Belgisch kampioenschap.

  De disco team kids, junioren en adults zijn in 2008 naar het buitenland getrokken en hebben, na een zware selectie in hier in België deelgenomen aan het Wereldkampioenschap. De kids behaalden een achtste plaats. De adults en de junioren eindigden op een mooie zevende plaats.

Paardrijden
 • LRV DE LAARSTALLEN - ploeg

  Niet alleen bij de individuelen veroverde LRV de Laarstallen met haar amazones en ruiters verschillende titels ook in ploeg werden er mooie prestaties neergezet.
  Zo werden de volgende amazones/ ruiters provinciaal kampioen groepsdressuur in de klasse MIDDEN onder leiding van commandant Christine De Haes:
  • Birgit Ceuleers
  • Annelies Craessaerts
  • Nette d' Haene
  • Maya Imbrechts
  • Eveline Meeus
  • Deborah Raymaekers
  • Charlotte Schröder
  • Jonas Van Den Berghe
  • Leen Van Loock
  • Maaike Verdeyen


  Onder leiding van commandant Kelly Mertens werden volgende amazones en ruiters provinciaal kampioen groepsdressuur in de klasse LICHT:
  • Kirsten Cloet
  • Stijn Craessaerts
  • Lotte D' Haene
  • Nele De Meyer
  • Astrid Desmet
  • Laura-Anne Desmet
  • Cedric Hoste
  • Hera Meuleman
  • Steffi Piot
  • Annelies Verheyden


  Een provinciale kampioenstitel werd behaald door de amazones en ruiters, onder leiding van commandant Liesbeth Delcon in de discipline Kür op muziek:
  • Kirsten Cloet
  • Nele De Meyer
  • Laura-Anne Desmet
  • Eveline Meeus
  • Julie Mennekens
  • Helena Steyaert
  • Annelies Verheyden


  Nog 4 amazones en 1 ruiter van LRV De Laarstallen werden Provinciaal Kampioen, zij wonen echter niet in Kampenhout!!! Een schitterend seizoen voor de vereniging!

 • Vzw Den Brabander - ploeg

  Vzw Den Brabander werd provinciaal kampioen vierspan trekpaarden en dit voor de tweede maal. Alhoewel er niet veel wedstrijden voor aangespannen met trekpaarden te rijden zijn, kan vzw Den Brabander haar mannetje staan.
  Niet alleen op sportief vlak is de vereniging actief, ook op sociaal gebeid zijn de leden actief. Reeds meerdere malen hebben ze huifkartochten gemaakt met Ons Tehuis Brabant en met het kinderdagverblijf voor kinderen met een meervoudige handicap van Den Egelantier te Leefdaal. Dit jaar is er reeds een activiteit gepland voor kinderen met de ziekte van Duchenne en hun gezin. Proficiat aan deze vereniging voor zowel de sportieve prestaties als het sociaal engagement.


Tennis
 • TC De Zeype - ploeg

  De veteranen van de club, TC De Zeype, werden Kampioen Leuvense Interclub 2008, heren 50+. We wensen de leden van de ploeg een dikke proficiat.
  • Hemeleers Hugo
  • Eeckeleers Robert
  • Philips Willy
  • Liekens Paul
  • Van Campenhout Frans
  • De Vlieger Palmer
  • Celens Edouard
  • Van Dijck Fernand
  • Debaille Jean
  • Mathijs Eric
  • Vandersarren Ronny
  • Peeters GuidoVoetbal
 • SK Kampelaar - 2de ploeg = reserven

  Provinciaal Kampioen
  • Maarten Coenen
  • Dirk Peeters
  • David Maeremans
  • Hans Janssens
  • Bram Stuyckens
  • Laurent Neefs
  • Kris Bulcke
  • Jan Geeraerts
  • Kristof Crabbé
  • Jonas Van der Linden
  • Sven Van Dessel
  • Steven De Greef
  • Jochem Smets
  • Cesar Lefevre
  • David Janssens
  • Kristof Delmarche
  • Hakim Azouag
  • Rudi Verboogen
  • Robby Heyligen


Zaalvoetbal
 • ALL STARS - ploeg

  Kampioen in vierde provinciale D van de Vlaamse Zaalvoetbalbond! Het was het eerste jaar dat ze in competitie speelden met de ploeg en ze speelden onmiddellijk kampioen. Ze speelden bij heel het seizoen zonder nederlaag,...
  Ook dit seizoen staan ze weer bovenaan de rangschikking.
  • Tom Heremans
  • Nick Peeters
  • Lorenzo Cervesato
  • Kenny Elskens
  • Dennis Weemaes
  • David Verstraeten
  • Kevin Spiessens
  • Rafael Lozano
  • Patrick Bodengien
  • Thierry Moyson
  • Bjorn Verschueren
  • Yannick Wils
  • Andy Duparc
  • Paul Weemaes


 • ZVK Family boys - ploeg

  Kampioen in zaalvoetbalcompetitie FROS Reeks 4a
  • Christiaens Johan
  • Christiaens Pieter-Jan
  • De Wals Paul
  • Dieltiens Christophe
  • Fortan Jeroen
  • Fortan Joris
  • Fortan Steven
  • Elskens Kenny
  • Pira Björn
  • Sueters Jochem
  • Temmerman Michel
  • Van Halle Steven
  • Vandermosten David
  • Wils Yannick

Overige edities kan je hier bekijken:

pagina afdrukkenpagina afdrukken
 
home [ALT-S: Sitemap]   -  PROCLAIMER   -  PRIVACYBELEID
[ALT-V: Vorige pagina] [ALT-T: Top pagina]
 
  © 1999-2018 : gemeente Kampenhout (1910)  
Gemeentehuisstraat 16 - info@kampenhout.be
BTW: BE 0207.533.280
ondernemingsnr: 0207533280
webmaster@kampenhout.be
webdesign: highgate57
Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 22-02-2017