vergroten originele tekstgrootte pagina afdrukken
donderdag 21-06-2018
Zoek nieuws UiT-kalender vacatures loket fotoalbums site info Veel gestelde vragen admin e-tickets
decoratieOndernemen & werken : Vacatures
Gemeentebestuur Kampenhout werft aan

TECHNISCH ASSISTENT (voltijds, contractueel, D1-D3)


Functieomschrijving: Onder leiding van het afdelingshoofd Werken in Eigen Beheer en samen met uw collega's staat u in voor alle technische werken uitgevoerd aan gebouwen, wegen en groen, gelegen op het openbaar domein van de gemeente of behorend tot het gemeentelijk patrimonium. U draagt bij tot het algemeen onderhoud van de gemeentelijke gebouwen en terreinen en bent handig in het opknappen van allerhande klusjes. U werkt mee aan het transport van het gemeentelijk uitleenmateriaal voor verenigingen en het opstellen van het uitleenmateriaal voor gemeentelijke organisaties.

Profiel : * U heeft technisch inzicht en bent technisch vaardig, u gaat correct en respectvol om met machines, materiaal, gereedschap en u heeft voortdurend aandacht voor orde en veiligheid; * U bent steeds bereid om bij te leren, u bent flexibel en bereid om in een wachtsysteem te werken en extra prestaties te leveren indien nodig, ook 's avonds of in de weekends; * U kan prima samenwerken met collega's, maar u kan ook zelfstandig taken uitvoeren en initiatief nemen, u bent klantvriendelijk en voert uw werk nauwgezet en resultaatgericht uit; * Houder zijn van een rijbewijs B is een groot pluspunt. Houder zijn van een rijbewijs C en/of attest hoogtewerker en/of attest heftruckbestuurder, zijn een meerwaarde; * U bent van onberispelijk gedrag en geniet de burgerlijke en politieke rechten (attest van goed gedrag en zeden); * U bent medisch geschikt voor de uit te oefenen functie; * U voldoet aan de vereiste kennis van het Nederlands, opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken; * U slaagt voor de selectieprocedure.

Aanbod : * Een voltijdse contractuele betrekking (38u./38u.); * De basiswedde bedraagt minimum € 1.904,89 bruto per maand (indien er geen anciënniteit wordt overgenomen), vakantiegeld, eindejaarstoelage; * Anciënniteit uit eerdere, relevante werkervaringen kan onder voorwaarden in aanmerking genomen worden; * Maaltijdcheques met een zichtwaarde van 8 euro; * Hospitalisatieverzekering; * Fietsvergoeding voor wie met de fiets naar het werk komt; * Integrale vergoeding woon-werkverkeer voor wie met het openbaar vervoer naar het werk komt; * 35 dagen jaarlijks verlof (bij volledige verlofrechten) en glijdende werkuren; * Mogelijkheden tot opleiding en bijscholing; * Iedereen die geslaagd is voor de selectieproef wordt gedurende 2 jaar opgenomen in de wervingsreserve.
Extra info : Uw sollicitatiebrief, met bijgevoegd een recent CV, stuurt u vóór maandag 26 februari 2018 per post naar het College van Burgemeester en Schepenen, Gemeentehuisstraat 16 te 1910 Kampenhout (poststempel geldt als bewijs). U mag uw sollicitatiebrief, met bijgevoegd een recent CV, ook persoonlijk in het gemeentehuis, dienst Secretariaat, afgeven tegen ontvangstbewijs, uiterlijk op maandag 26 februari 2018 om 11u45'. Sollicitaties per email of onvolledige kandidaturen worden NIET aanvaard.

Geïnteresseerd? Richt uw sollicitatie, met een recent CV, aan:
het College van Burgemeester en Schepenen
Gemeentehuisstraat, 16
1910 Kampenhout
Uiterste datum: 26-02-2018

Meer inlichtingen : Meer inlichtingen kan u bekomen via de personeelsdienst.
e-mail: personeelsdienst@kampenhout.be

pagina afdrukkenpagina afdrukken
 
home [ALT-S: Sitemap]   -  PROCLAIMER   -  PRIVACYBELEID
[ALT-V: Vorige pagina] [ALT-T: Top pagina]
 
  © 1999-2018 : gemeente Kampenhout (1910)  
Gemeentehuisstraat 16 - info@kampenhout.be
BTW: BE 0207.533.280
ondernemingsnr: 0207533280
webmaster@kampenhout.be
webdesign: highgate57
Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 21-04-2015