vergroten originele tekstgrootte pagina afdrukken
maandag 23-04-2018
Zoek nieuws UiT-kalender vacatures loket fotoalbums site info Veel gestelde vragen admin e-tickets
decoratieOndernemen & werken : links

Links m.b.t. ondernemen en tewerkstelling

Alle onderstaande (externe) links openen een nieuw venster

Vlaams Agentschap Ondernemen
  • Informatie en advies over de overheidsmaatregelen:
    over financiering, over het vestigen van een onderneming, over de vergunningen die u nodig hebt, over de wetgeving die u moet kennen,... U kan ook zelf aan de slag met de subsidiedatabank of het startkompas om de haalbaarheid van uw project te beoordelen. Voor complexe vragen kan u terecht bij een accountmanager.
  • Subsidies zoals de kmo-portefeuille of de ecologiepremie, voor bedrijventerreinen of bedrijfsgebouwen, voor hinder bij openbare werken...

  URL : www.agentschapondernemen.be

SubsidiedatabankVia deze toepassing kunt u steunmaatregelen voor ondernemingen opzoeken. De steunmaatregelen van de Vlaamse, Belgische en Europese overheden zijn er in opgenomen om u een handig overzicht te bieden. De opgenomen maatregelen in deze subsidiedatabank omvatten: advies en bijstand, subsidies, (goedkope) leningen en risicokapitaal, waarborgen bij leningen, verminderingen van sociale lasten en werknemerskosten en tenslotte belastingverminderingen.
  URL : www.vlaanderen.be/subsidiedatabank

Voka (Vlaams Economisch Verbond)Het Vlaams Economisch Verbond (VEV) en de acht kamers van koophandel van Vlaanderen vormen nu Voka, het Vlaamse netwerk van ondernemingen. In totaal zijn zo´n 17.000 Vlaamse bedrijven aangesloten bij Voka. De Voka-website licht de werking en structuur van de nieuwe organisatie uitgebreid toe, en bevat verder een pak nuttige informatie over het Vlaamse sociaal-economische landschap. Je kan op deze stek terecht voor onder andere praktische tips, persberichten en nuttige adressen. Erg handig is de Infotheek, waar je een overzicht vindt van het recente ondernemersnieuws, onderverdeeld in themarubrieken rond bijvoorbeeld ICT, macro-economie of mobiliteit.
  URL : www.voka.be

KMO InsiderWebsite waar zowel werkgevers als werknemers terechtkunnen voor praktische ondernemersinfo. Op de homepagina van de stek vind je een overzicht van het belangrijkste kmo-nieuws: korte artikeltjes over bijvoorbeeld adviescheques of de fiscale aftrekbaarheid van veiligheidsmaatregelen voor bedrijven.
  URL : www.kmo-insider.biz

Kamer van Handel en Nijverheid - arrondissement Halle-VilvoordeNuttig voor alle bedrijven - site heeft ook een virtueel loket
  URL : http://www.ccihv.be

Ondernemend VlaanderenWil u een bedrijf opstarten of wenst u begeleiding bij de verdere uitbouw van uw zaak? Welke vergunningen heeft u nodig? Zoekt u informatie over wetgeving of personeelsmanagement? Voor welke steunmaatregelen komt u in aanmerking? Op deze site bundelt het Agentschap Economie zijn informatie voor de ondernemer.
  URL : www.vlaanderen.be/ondernemen

werk.beStartpunt voor werk en sociale economie: een website van de Vlaamse overheid.
  URL : www.werk.be

KGA-inzameling voor bedrijven (KMO-KGA)Onderdeel van de website miK (milieu-infopunt voor de KMO)
Kleine KMO´s zorgen voor kleine hoeveelheden gevaarlijk afval zoals TL-lampen, spaarlampen, batterijen en accu´s, tonercassettes, lege verfblikken van verfraaiingswerken,...
miK heeft een inzamelsysteem op poten te zetten, afgestemd op de specifieke situatie van KMO´s. Daarom werd een project op poten gezet: "KMO-KGA" genaamd.
  URL : http://www.mikkmo.be/paginas/home.php

MiK op de Lamp !Onderdeel van de website miK (milieu-infopunt voor de KMO)
Wist u dat in een gemiddelde winkel, horecazaak of kantoor soms meer dan 50% van de energiefactuur naar verlichting gaat? En dat u daar gemiddeld 21% op kunt besparen?
  URL : http://www.mikkmo.be/paginas/mikkmo.php?pag_niv3_ID=34

Selectieve afvalinzamelingskanalen voor bedrijvenOnderdeel van de website miK (milieu-infopunt voor de KMO)
Via een online formulier kom je te weten waar je terecht kunt met uw bedrijfsafval.
  URL : http://www.mikkmo.be/steekkaarten/afval_fractie.php?postcode=1910

BRYOBryo staat voor BRight YOung en is dus een netwerk van jonge, gedreven mensen die goesting hebben om hun idee in de praktijk om te zetten. De deelnemer aan Bryo wordt gedurende 3 jaar (36 maanden) begeleid bij alle uitdagingen, problemen en beslissingen voorafgaand aan, tijdens en in de eerste periode na de opstart of overname van een eigen zaak. Dit gebeurt in een combinatie van collectieve acties en activiteiten tussen gelijkgestemden én individuele begeleiding.
  URL : www.bryo.be


pagina afdrukkenpagina afdrukken
 
home [ALT-S: Sitemap]   -  PROCLAIMER
[ALT-V: Vorige pagina] [ALT-T: Top pagina]
 
  © 1999-2018 : gemeente Kampenhout (1910)  
Gemeentehuisstraat 16 - info@kampenhout.be
BTW: BE 0207.533.280
ondernemingsnr: 0207533280
webmaster@kampenhout.be
webdesign: highgate57
Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 26-05-2014