OCMW Kampenhout: Onze dienstverlening is er voor u.
   Adres  Contacten  Openingsuren  Vacatures  Heeft u een klacht?  Een compliment geven?
Ja dat kan !

OUDERENZORG


Dagverzorgingshuis "NOAH"

Het dagverzorgshuis NOAH kwam tot stand via een samenwerking tussen OCMW Kampenhout, gemeente Kampenhout en Familiehulp.

NOAH staat voor Nabijheid, Opvang, Aandacht en Huiselijkheid. Senioren en mensen met een zorgbehoefte kunnen er - samen met een verzorgende een gezellige, huiselijke dag doorbrengen.
NOAH is er voor mensen die zin hebben in gezelschap, in een leuke dagactiviteit, of nood hebben aan ondersteuning en een zorgende hand. Gezelligheid en huiselijkheid staan hier centraal.
In het dagverzorgingshuis moet niets, de cliënt kiest zelf waar hij/zij zin in heeft: de krant lezen, een cake bakken, naar een film kijken, koffiekletsen, een bloemstuk maken,... De verzorgende kan ook helpen met een aantal verzorgende taken: een douche, haar- en baardverzorging, een handmassage,...
Deze vorm van dagopvang is er voor alle thuiswonende personen met een zorgbehoefte die beroep doen - of wensen te doen - op een dienst voor gezinszorg of aanvullende thuiszorg.


Praktische info:

Openingsuren:

De deuren van NOAH zijn open van maandag tot vrijdag (tijdens de kantooruren). Komt u voor een halve dag of een hele dag? U bent van harte welkom!

Kostprijs:

U betaalt een bijdrage per uur en een supplement afhankelijk van de extra service (vervoer, maaltijden, ...). Verschillende ziekenfondsen voorzien een tussenkomst.

Adres NOAH Kampenhout:

Zuurhage 2/21, 1910 Kampenhout (vlakbij de Tiendeschuurstraat)

Info, aanvraag, gratis kennismakingsbezoek?

Dat kan volledig gratis en vrijblijvend, aarzel niet ons te contacteren:
Familiehulp Zorgregio Leuven
016 / 29 81 30
Leuven@Familiehulp.be


pagina afdrukken
Disclaimer

©2003-2017 OCMW - Kampenhout
pagina laatst bijgewerkt op: 11-03-2016
webdesign: Highgate´57