vergroten originele tekstgrootte pagina afdrukken
donderdag 16-08-2018
Zoek nieuws UiT-kalender vacatures loket fotoalbums site info Veel gestelde vragen admin e-tickets
decoratieNieuws

Nieuws:

Wordt u onze nieuwe collega?


Bibliothecaris (Voltijds, statutair, B1-B3)

U geeft leiding aan de medewerkers van de openbare bibliotheek. U coördineert de bibliotheekwerking in alle aspecten, zodat de vooropgestelde doelen behaald worden en een maximale dienstverlening wordt gegarandeerd. U bent verantwoordelijk voor de uitbouw van een goed onderbouwde en actuele collectie. U zorgt ervoor dat de bibliotheek een plaats wordt waar informatie, ontspanning, ontmoeting en educatie bereikbaar zijn voor alle burgers. U rapporteert aan het departementshoofd Culturele Zaken.

Reageren vóór 5 maart 2018.


Bestuurssecretaris - stedenbouwkundige (Contractueel met zicht op een statutaire benoeming, A1a - A3a, voltijds)

In deze functie bent u verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie, planning en opvolging van alle dossiers in verband met ruimtelijke ordening en stedenbouw met als doel de ruimtelijke samenhang van de gemeente te verbeteren. Verstrekken van de nodige informatie aan de burger en de aflevering en opvolging van aanvragen tot omgevingsvergunningen behoren tot uw takenpakket. Als secretaris van de GECORO zorgt u ervoor dat de GECORO wordt geconsulteerd wanneer nodig. U rapporteert aan het afdelingshoofd Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw.

Reageren vóór 19 maart 2018.


Technisch assistent (voltijds, contractueel, D1-D3)

Onder leiding van het afdelingshoofd 'Werken in Eigen Beheer' en samen met uw collega's staat u in voor alle technische werken uitgevoerd aan gebouwen, wegen en groen, gelegen op het openbaar domein van de gemeente of behorend tot het gemeentelijk patrimonium. U draagt bij tot het algemeen onderhoud van de gemeentelijke gebouwen en terreinen en bent handig in het opknappen van allerhande klusjes. U werkt mee aan het transport van het gemeentelijk uitleenmateriaal voor verenigingen en het opstellen van het uitleenmateriaal voor gemeentelijke organisaties.

Reageren vóór 26 februari 2018.


Ploegbaas (voltijds, statutair, D4-D5)

Als ploegbaas stuurt u uw ploeg medewerkers aan en beschikt u over voldoende inzicht in wat belangrijk is om de werkzaamheden van uw ploeg goed te laten verlopen. U rapporteert aan het afdelingshoofd Werken in Eigen Beheer en samen met uw collega's staat u in voor alle technische werken uitgevoerd aan gebouwen, wegen en groen, gelegen op het openbaar domein van de gemeente of behorend tot het gemeentelijk patrimonium. U draagt bij tot het algemeen onderhoud van de gemeentelijke gebouwen en terreinen en bent handig in het opknappen van allerhande klusjes. U werkt mee aan het transport van het gemeentelijk uitleenmateriaal voor verenigingen en het opstellen van het uitleenmateriaal voor gemeentelijke organisaties.

Reageren vóór 26 februari 2018.


4 jobstudenten (m/v) : afdeling Werken in Eigen Beheer - voltijds (juli of augustus 2018)

De gemeente Kampenhout zoekt enthousiaste jobstudenten om een handje toe te steken in de gemeentelijke loods tijdens de maanden juli en augustus. Je wordt ingezet als hulp bij groenonderhoud en de logistiek.

Reageren vóór 26 maart 2018.


Meer info
Nieuwsitem dateert van12-02-2018

(nieuwscategorie: personeelszaken )


zoek een nieuwsitem

Voorbeeld...
Wanneer je alle nieuwsitems omtrent de Bibliotheek wenst te bekijken, ook de verstreken berichten, dan stip je "OF" aan en selecteer je "Bibliotheek" bij soort nieuws.

Wens je ook de berichten uit het archief te bekijken, dan vink je dit eveneens aan.

sinds datum (dd-mm-jjjj)
EN OF soort nieuws
EN OF trefwoord
ook in het archief zoeken? ja
pagina afdrukkenpagina afdrukken
 
home [ALT-S: Sitemap]   -  PROCLAIMER   -  PRIVACYBELEID
[ALT-V: Vorige pagina] [ALT-T: Top pagina]
 
  © 1999-2018 : gemeente Kampenhout (1910)  
Gemeentehuisstraat 16 - info@kampenhout.be
BTW: BE 0207.533.280
ondernemingsnr: 0207533280
webmaster@kampenhout.be
webdesign: highgate57
Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 27-02-2014