vergroten originele tekstgrootte pagina afdrukken
zaterdag 20-01-2018
Zoek nieuws UiT-kalender vacatures loket fotoalbums site info Veel gestelde vragen admin e-tickets
decoratieNieuws

Nieuws:

Groepsaankoop sanering stookolietanks - tankslag 2017


Geïnteresseerd? U kan nog altijd intekenen in deze groepsaankoop in 8 gemeenten (Haacht, Herent, Kampenhout, Kortenberg, Opwijk, Tervuren, Tremelo en Zoutleeuw)

Oude buitengebruik gestelde stookolietanks kunnen vroeg of laat beginnen lekken, met ernstige vervuiling van de bodem of het grondwater als gevolg. Om de kosten voor het saneren met verwijderen of opvullen van oude stookolietanks bij een woning te drukken organiseert een werkgroep van inwoners uit onze en 7 andere gemeenten een groepsaankoop 'tankslag 2017'. Deze werkgroep weerhield de firma Riooltechnieken Ronny Bollen uit Bocholt voor het uitvoeren van de saneringen van stookolietanks bij particuliere woningen op basis van de beste prijs- en kwaliteitsvergelijking. De bekomen prijzen blijven geldig tot eind 2018.

Bent u geïnteresseerd in deze groepsaankoop dan kan u nog steeds vrijblijvend intekenen via het invulformulier dat u terugvindt via https://extranet.interleuven.be/tankslag. U zal per mail of per post een offerte krijgen van de aannemer, evenals de voorwaarden van de tankslag. Op basis hiervan kan u een contract tekenen voor de uitvoering van de sanering. Indien u geen toegang heeft tot het internet, neem dan contact op met de milieudienst (milieu@kampenhout.be of 016 65 99 12).

Opvullen met zand
Opvullen met zand
Opvullen met zand
Saneren ondergrondse tank

 

Nieuwsitem dateert van01-09-2017

(nieuwscategorie: milieu & natuur )


zoek een nieuwsitem

Voorbeeld...
Wanneer je alle nieuwsitems omtrent de Bibliotheek wenst te bekijken, ook de verstreken berichten, dan stip je "OF" aan en selecteer je "Bibliotheek" bij soort nieuws.

Wens je ook de berichten uit het archief te bekijken, dan vink je dit eveneens aan.

sinds datum (dd-mm-jjjj)
EN OF soort nieuws
EN OF trefwoord
ook in het archief zoeken? ja
pagina afdrukkenpagina afdrukken
 
home [ALT-S: Sitemap]   -  PROCLAIMER
[ALT-V: Vorige pagina] [ALT-T: Top pagina]
 
  © 1999-2018 : gemeente Kampenhout (1910)  
Gemeentehuisstraat 16 - info@kampenhout.be
webmaster@kampenhout.be
webdesign: highgate57
Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 27-02-2014