vergroten originele tekstgrootte pagina afdrukken
zondag 22-07-2018
Zoek nieuws UiT-kalender vacatures loket fotoalbums site info Veel gestelde vragen admin e-tickets
decoratiethemapagina milieu: duurzaam leven

Zet uw energiefactuur op dieet en neem deel aan de 'Klimaatwijken'8% energie besparen? Wedden dat het kan! Het Gemeentebestuur gaat akkoord om deel te nemen aan de campagne ‘Klimaatwijken’ in de winter van 2009-2010. Daarom is de Milieudienst op zoek naar gezinnen die acht procent energie willen besparen in huis. De campagne is eigenlijk een weddenschap die u aangaat met uw Gemeentebestuur. Spreek dus uw buren, wijk, vrienden of vereniging aan en doe mee aan de campagne Klimaatwijken!

8% energie sparen is echt niet zo moeilijk !  Het vergt wat aandacht voor kleine zaken. Door te koken met het deksel op de pot, verlichting uitdoen waar niemand is, deuren gesloten houden en vooral het wekelijks bijhouden van de gas- en elektriciteitsstanden komt men al ver. Bovendien krijgt u raad van een energiemeester. Hij of zij is een vrijwilliger die uw groep of wijk begeleidt en duidelijk maakt hoe u de 8% energiebesparing kan halen. De energiemeesters krijgen een opleiding ‘rationeel energiegebruik in huis’ van de Bond Beter Leefmilieu en Dialoog vzw.

Wil u meer info over de weddenschap, wil u volgende winter meedoen en/of energiemeester worden, contacteer dan de duurzaamheidsambtenaar, Sophie Poidevin, op het nummer 016/65.99.08 of milieudienst@kampenhout.be.

Voor verdere inlichtingen over de klimaatwijken maar ook om de campagne van dit jaar te volgen, kan u terecht op www.klimaatwijken.be.

laatste update: 06-02-2014

(versie: 5)

pagina afdrukkenpagina afdrukken
 
home [ALT-S: Sitemap]   -  PROCLAIMER   -  PRIVACYBELEID
[ALT-V: Vorige pagina] [ALT-T: Top pagina]
 
  © 1999-2018 : gemeente Kampenhout (1910)  
Gemeentehuisstraat 16 - info@kampenhout.be
BTW: BE 0207.533.280
ondernemingsnr: 0207533280
webmaster@kampenhout.be
webdesign: highgate57
Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 25-01-2013