vergroten originele tekstgrootte pagina afdrukken
dinsdag 14-08-2018
Zoek nieuws UiT-kalender vacatures loket fotoalbums site info Veel gestelde vragen admin e-tickets
FAQ's: veel gestelde vragen
thema: Bouwen
Vraag
icon vraag  Enkele jaren geleden waren op de site de voorschriften van de gemeente betreffende de hoogte van de aanplanting van hagen, bomen en gewassen ter beschikking op de site. We vinden deze niet langer terug. Door de hoogte van de aanplanting bij onze buren wordt veel zon uit onze tuin weg gehouden. We hadden graag het reglement van de gemeente hieromtrent ontvangen? Met vriendelijke groet
thema: burgerzaken
Vraag
icon vraag  

Ik heb een document nodig waarmee ik mijn zoontje toestemming geef om naar het buitenland te gaan. Kan ik dit via deze weg aanvragen of moet ik daarvoor langskomen?

icon vraag  Wat zijn de openingsuren van het gemeentehuis?
icon vraag  
Ik overweeg om een job te aanvaarden in Frankrijk. Hierbij zou ik tijdens de week in Frankrijk verblijven en ieder weekend terugkeren naar mijn huis in Kampenhout waar mijn vrouw blijft wonen. Ik blijf dus gedomicilieerd in Kampenhout. Met welke (administratieve) zaken moet ik rekening te houden?
icon vraag  Op welke manier kan ik mij een eID-kaartlezer aanschaffen? Tot wie moet ik mij richten en hoeveel zal zo''n kaartlezer mij kosten? Heeft het gemeentebestuur plannen om zo''n kaartlezer voor alle inwoners van Kampenhout ter beschikking te stellen? Is zo''n kaartlezer persoonlijk, dus voor mijn persoonlijke eID-kaart of kan ik daarmee alle eID-kaarten lezen?
icon vraag  Hoe lang duurt het om een reispas te bekomen en waar kan ik daarvoor terecht ?
thema: website
Vraag
icon vraag  

Waar vind ik informatie voor Blindsurfers ?

icon vraag  

De gegevens van de internauten staan niet meer op de nieuwe website. Waarom ? Moeten wij opnieuw inschrijven ?

icon vraag  

Kan ik via de nieuwe site nog Webmail gebruiken ?

icon vraag  
Wij zijn op zoek naar een zaaltje in Kampenhout (liefst Nederokkerzeel, Relst, ... ) voor een doopfeest. Waar kunnen we een overzicht vinden met locaties, contactgegevens en tarieven van mogelijk te huren zalen in de gemeente?
icon vraag  Ik ben ingeschreven voor de nieuwsmailings maar ontvang geen berichten in mijn mailbox. Ter info: Ik gebruik een @telenet.be emailadres.
icon vraag  Op de vorige site was het mogelijk om zelf activiteiten toe te voegen aan de kalender. Hoe gebeurt dit op de nieuwe site ?
icon vraag  Ik merk dat mijn informatie in de gemeentelijke bedrijvengids op de website fout is of moet aangepast worden. Hoe ga ik tewerk ?
pagina afdrukkenpagina afdrukken
 
home [ALT-S: Sitemap]   -  PROCLAIMER   -  PRIVACYBELEID
[ALT-V: Vorige pagina] [ALT-T: Top pagina]
 
  © 1999-2018 : gemeente Kampenhout (1910)  
Gemeentehuisstraat 16 - info@kampenhout.be
BTW: BE 0207.533.280
ondernemingsnr: 0207533280
webmaster@kampenhout.be
webdesign: highgate57
Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 24-09-2013