vergroten originele tekstgrootte pagina afdrukken
donderdag 16-08-2018
Zoek nieuws UiT-kalender vacatures loket fotoalbums site info Veel gestelde vragen admin e-tickets
decoratieProclaimer
De volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website van de Gemeente Kampenhout. Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze voorwaarden.


Verantwoordelijkheid
Deze website bevat informatie afkomstig van de Gemeente Kampenhout. Ondanks de grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid bij het samenstellen en publiceren van het materiaal, kan de informatie incorrect en/of incompleet zijn. In geen enkel geval is de Gemeente Kampenhout aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van het materiaal van deze website. Tevens behoudt de Gemeente Kampenhout te allen tijde het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in alle informatie die op deze website getoond wordt, aan te brengen.


E-mailgebruik
Elke e-mail die binnenkomt bij de Gemeente Kampenhout wordt vertrouwelijk behandeld. Het is echter niet geheel uit te sluiten dat een e-mail door derden ingezien wordt. De Gemeente Kampenhout kan in geen enkel geval hiervoor aansprakelijk worden gesteld. De naam-, adres- en telefoonnummergegevens die worden opgegeven voor de beantwoording van een e-mail, zullen alleen voor dit doel door de Gemeente Kampenhout worden gebruikt.


Link naar website derde(n)
Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites die door andere partijen dan de Gemeente Kampenhout worden geëxploiteerd. Een dergelijke link wordt uitsluitend voor het gebruikersgemak verstrekt. De Gemeente Kampenhout heeft geen zeggenschap over deze websites, en kan derhalve niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan.


Copyright
Al het materiaal dat getoond wordt op deze website is eigendom van de Gemeente Kampenhout (tenzij anders aangegeven) en is beschermd door copyright, handelsmerk en andere intellectuele rechten. Het materiaal mag alleen gebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder dat daarvoor schriftelijke goedkeuring is verkregen van de Gemeente Kampenhout.
Voor meer informatie over het gebruik van het materiaal, kunt u contact opnemen met de dienst Informatie (info@kampenhout.be), Gemeente Kampenhout.


Privacy statement
Op deze site staan reactie- en aanvraagformulieren die schriftelijk en/of elektronisch ingestuurd kunnen worden. De hierin door u vermelde persoonsgegevens kunnen in verband met de afhandeling van uw (aan)vraag door de Gemeente Kampenhout worden opgenomen en/of verwerkt in een of meer gegevensbestanden. De gemeente houdt zich daarbij aan de eisen die de Privacywet stelt.

Het gemeentelijk privacybeleid is te vinden op pagina "Privacyverklaring gemeente Kampenhout".
pagina afdrukkenpagina afdrukken
 
home [ALT-S: Sitemap]   -  PROCLAIMER   -  PRIVACYBELEID
[ALT-V: Vorige pagina] [ALT-T: Top pagina]
 
  © 1999-2018 : gemeente Kampenhout (1910)  
Gemeentehuisstraat 16 - info@kampenhout.be
BTW: BE 0207.533.280
ondernemingsnr: 0207533280
webmaster@kampenhout.be
webdesign: highgate57
Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 01-06-2018