vergroten originele tekstgrootte pagina afdrukken
maandag 22-01-2018
Zoek nieuws UiT-kalender vacatures loket fotoalbums site info Veel gestelde vragen admin e-tickets
decoratieGemeentelijke ontwikkelingssamenwerking (GROS)

Links m.b.t. ontwikkelingssamenwerking

Alle onderstaande (externe) links openen een nieuw venster

11.11.11 KampenhoutWebsite 11.11.11 Kampenhout
  URL : www.11kampenhout.be

Vlaamse ontwikkelingssamenwerkingSite van het Vlaams agentschap voor Ontwikkelingssamenwerking. De Vlaamse overheid voert sinds 1993 een eigen beleid ontwikkelingssamenwerking. Dit beleid wordt uitgevoerd door het Vlaams Agentschap voor Internationale Samenwerking.
  URL : www.vais.be

Vlaamse Vereniging voor Ontwikkelingssamenwerking en Technische Bijstand (VVOB)Vereniging zonder winstoogmerk (vzw) die in 1982 werd opgericht. Haar kerntaak is technische bijstand verlenen in projecten en programma's die in ontwikkelingsgebieden in Afrika, Azië en Latijns-Amerika in medebeheer uitgevoerd worden en dit met fondsen van de federale en Vlaamse overheid.
  URL : www.vvob.be

Ngo-openboekNgo-openboek is een gegevensbank over en van de Belgische ngo´s voor ontwikkelingssamenwerking of de zogenaamde derde pijler. Deze site biedt een open venster op hun werking : de werkdomeinen waarin ze in het Zuiden actief zijn, het personeelsbestand dat hierbij wordt ingezet, het hoe en waarom van de werking in het Noorden, enz. Elke organisatie geeft ook uitleg hoe de gelden uit giften en subsidies worden besteed.
  URL : http://www.ngo-openboek.be

De 4de pijlerDe 4de pijler van ontwikkelingssamenwerking omvat alle actoren - die initiatieven nemen op het vlak van ontwikkelingssamenwerking – die niet behoren tot de erkende bilaterale overheidssamenwerking (eerste pijler), multilaterale overheidssamenwerking (tweede pijler) of de door de overheid erkende niet-gouvernementele samenwerking (derde pijler) met het Zuiden.
  URL : www.4depijler.be

pagina afdrukkenpagina afdrukken
 
home [ALT-S: Sitemap]   -  PROCLAIMER
[ALT-V: Vorige pagina] [ALT-T: Top pagina]
 
  © 1999-2018 : gemeente Kampenhout (1910)  
Gemeentehuisstraat 16 - info@kampenhout.be
webmaster@kampenhout.be
webdesign: highgate57
Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 12-02-2013