vergroten originele tekstgrootte pagina afdrukken
donderdag 16-08-2018
Zoek nieuws UiT-kalender vacatures loket fotoalbums site info Veel gestelde vragen admin e-tickets
decoratieOntwikkelingssamenwerking

Nieuws omtrent gemeentelijke ontwikkelingssamenwerking

Momenteel geen nieuwsberichten


Gemeentelijke OntwikkelingsSamenwerking

De Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking bestaat uit een groep mensen die op de een of andere manier bezig zijn met hulp aan mensen en organisaties in het Zuiden. De gemeente Kampenhout steunt hen en stelt ook een budget beschikbaar om aan interessante ontwikkelingsprojecten te besteden


decoratie: foto 4de pijlerKampenhout ondersteunt sinds 01.01.2012 ook 4e pijler initiatieven. De 4de pijler staat voor alle ontwikkelingsinitiatieven die ondernomen worden naast die van de overheid (1ste pijler), de internationale organisaties (2de pijler) en de niet-gouvernementele organisaties (3de pijler).

Klik hier voor meer details over de projecten die voor financiële ondersteuning in aanmerking komen en een korte omschrijving over de aanvraagmodaliteiten.


Deze gemeente meent het - FairTradeKampenhout streeft naar de titel Fair Trade Gemeente die aangeeft dat de gemeente en haar inwoners eerlijke handel een warm hart toedragen en er ook effectief werk van maken. Het gemeentebestuur voldoet alvast aan het eerste criterium aangezien zij enige tijd geleden al zijn overgestapt tot de aankoop van FSC-papier. Ook de koffie, thee, suiker en melk die worden aangekocht zijn al even Fair Trade producten.

Een kleine stuurgroep van de Gemeentelijke Raad voor OntwikkelingsSamenwerking (GROS), 11.11.11 en de Milieuadviesraad zetten zich ook mee in om van Kampenhout een FairTradeGemeente te maken.


pagina afdrukkenpagina afdrukken
 
home [ALT-S: Sitemap]   -  PROCLAIMER   -  PRIVACYBELEID
[ALT-V: Vorige pagina] [ALT-T: Top pagina]
 
  © 1999-2018 : gemeente Kampenhout (1910)  
Gemeentehuisstraat 16 - info@kampenhout.be
BTW: BE 0207.533.280
ondernemingsnr: 0207533280
webmaster@kampenhout.be
webdesign: highgate57
Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 07-02-2018