vergroten originele tekstgrootte pagina afdrukken
dinsdag 14-08-2018
Zoek nieuws UiT-kalender vacatures loket fotoalbums site info Veel gestelde vragen admin e-tickets
decoratieCultuur

Links m.b.t. cultuur

Alle onderstaande (externe) links openen een nieuw venster

Cultuurweb Cultuurweb.be is een initiatief van de Vlaamse minister van Cultuur en werd ontwikkeld door CultuurNet Vlaanderen. Op cultuurweb.be kan je terecht voor een steeds groter wordende greep uit het cultuuraanbod en vele verrassende uit-idee├źn.
  URL : www.cultuurweb.be

Erfgoed VlaanderenErfgoed Vlaanderen heeft twee belangrijke taken. Het beheren van probleemmonumenten en het sensibiliseren van het grote publiek voor ons erfgoed. Dat laatste doen we met publicaties, rondleidingen, informatiepanelen en vele andere acties en activiteiten. Een belangrijke poot van die sensibiliserende acties is educatie
  URL : www.erfgoed-vlaanderen.be

Open MonumentendagOpen Monumentendag Vlaanderen is een evenement dat zijn bezoekers in zoveel mogelijk steden en gemeenten laat kennismaken met het bouwkundig, landschappelijk en archeologisch erfgoed. OMD heeft elk jaar een ander thema en vindt sinds 1989 plaats op de tweede zondag van september.
  URL : www.openmonumenten.be

Kunst K-AN (artistieke workshops)Een nieuw initiatief van Christine Morren en Anne Brems voor iedereen die wil bijleren en experimenteren met beeldende technieken. Christine en Anne bieden artistieke workshops aan. Olieverf-schilderen, acryl, aquarel, en mixed media zijn de technieken waarmee in de verschillende bijeenkomsten gewerkt wordt. Ook kan rond een thema een cursus samengesteld worden. We werken in kleine groepen. De workshops zijn kort en intensief. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom.
  URL : www.kunstkan.be


pagina afdrukkenpagina afdrukken
 
home [ALT-S: Sitemap]   -  PROCLAIMER   -  PRIVACYBELEID
[ALT-V: Vorige pagina] [ALT-T: Top pagina]
 
  © 1999-2018 : gemeente Kampenhout (1910)  
Gemeentehuisstraat 16 - info@kampenhout.be
BTW: BE 0207.533.280
ondernemingsnr: 0207533280
webmaster@kampenhout.be
webdesign: highgate57
Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 07-12-2010